Ce i-au găsit medicii unui bărbat care au ajuns la spital cu dureri groaznice de burtă. Nu au mai auzit așa ceva

de: Andrei Simion
08 06. 2020

Medicii din Zhaoqing, provincia Guangdong din sudul Chinei, au făcut descoperirea șocantă în timpul unei scanări cu raze X, după ce bărbatul în vârstă de 30 de ani a plecat la spital pentru dureri abdominale.

Ce i-au găsit medicii unui bărbat care au ajuns la spital cu dureri groaznice de burtă

Se crede că incidentul a avut loc marțea trecută la Spitalul Zhaoqing First People’s din provincia Guangdong din sudul Chinei. Pacientului, în vârstă de 30 de ani, i s-a descoperit un pește întreg blocat în rect după ce „s-a așezat pe el din întâmplare”.  Rapoartele din presa locală nu au specificat dimensiunea peștelui, dar speciile măsoară de obicei 30-40 centimetri (12-16 centimetri) lungime. Pacientul, care rămâne anonim, a susținut că peștele a alunecat în rect după ce s-a așezat accidental pe acesta, potrivit Guangdong Television.

Nu au mai auzit așa ceva

Având dureri insuportabile, în cele din urmă, bărbatul a ajuns la spital după ce nu a reușit să scoată peștele. Medicii au trebuit să deschidă chirurgical burta bărbatului pentru a scoate peștele mort din rect, deoarece peștele era „destul de mare”. Imaginea arată scanarea cu raze X a pacientului chinez. Rămâne neclar dacă pacientul și-a revenit complet. Au fost publicate și câteva filmări în care se arată cum medicii îndepărtează tilapia albastră din rectul pacientului.

Ce i-au găsit medicii unui bărbat care au ajuns la spital cu dureri groaznice de burtă. Nu au mai auzit așa ceva

Un alt rezident chinez în vârstă a avut recent un tocător  în pântecele lui după ce l-a introdus în partea din spate „din curiozitate”. Pacientul a fost externat din spital după ce medicii au scos bastonul de metal din intestinele pensionarului. Rapoartele media nu au specificat lungimea tocului, dar tacâmurile chinezești au de obicei aproximativ 25 de centimetri lungime. Bărbatul în vârstă a vizitat un spital din Xiangyang, provincia Hubei din centrul Chinei, pe 22 aprilie, după ce a suferit dureri severe de abdomen, a declarat pentru presa locală un medic fără nume.

„Un medic de serviciu i-a făcut o scanare cu raze X și am observat un obiect metalic în cavitatea abdominală a pacientului. În timpul intervenției chirurgicale, am scos un tocător de metal din colonul său.”, a spus medicul.