13 iun. 2021 | 13:20

Ce i-a făcut Zanni lui Cătălin Moroșanu la Survivor România. Luptătorul a fost uluit să-l vadă

Emisiuni TV
Ce i-a făcut Zanni lui Cătălin Moroșanu la Survivor România. Luptătorul a fost uluit să-l vadă
Conflictele dintre Zanni și Cătălin Moroșanu ies la suprafață

Cătălin Moroșanu, alături de ceilalți concurenți, a rezistat pentru o perioadă probelor dure de la „Survivor România”. În urma unei accidentări dure, celebrul luptător arunca prosopul și ieșea din competiție. Numai că, în afară de problele dure, Moroșanu a avut parte și de conflicte cu ceilalți membri ai echipei Faimoșilor.

Conflictele dintre Zanni și Cătălin Moroșanu ies la suprafață

În cadrul unei competiții dure, cum este și „Survivor România”, conflictele cu ceilalți concurenți sunt ceva obișnuit. Nu de puține ori s-au iscat divergențe între echipa Faimoșilor și cea a Războinicilor. Dar, așa cum povestește Cătălin Moroșanu, normal nu ar trebui să apară conflicte în aceeași echipă. În cele din urmă echipa contează în astfel de situații dure, și mai ales când ai nevoie de puncte pentru a merge mai departe.

Din păcate pentru Cătălin Moroșanu drumul la „Survivor România” se oprea după o accidentare dură. Dar nu a uitat momentele petrecute în Republica Dominicană. Mai ales conflictele cu unul din colegii de echipă. Din cauza presiunii și a durității probelor, au apărut între Zanni și Cătălin Moroșanu momente de tensiune. Unele s-au lăsat și cu cuvinte grele adresate unul celuilalt. După revenirea în țară, Moroșanu a povestit despre acest lucru, declarând:

”Eu nu voi nega niciodată că Zanni este un băiat foarte inteligent, a dat pe traseu totul, până să plec era, cred, cel mai bun. Dar nu pot să accept comportamentul lui, caracterul lui, ceea ce face, cum vorbește, cum provoacă.

Am fost provocat de multe ori de el și m-am prefăcut că nu am auzit anumite cuvinte, m-am făcut că nu văd anumite lucruri.”, povestește celebrul luptător.

„Nu poți călca pe cadavre”

Deși este recunoscut ca un luptător și un dur, totuși Cătălin Moroșanu are niște principii morale și de viață, de la care nu se abate. Deși aparent un singuratic, Cătălin a demonstrat la „Survivor România” că este un om de echipă. Că este sufletist și care-și dorește să ajute echipa.

În opinia sa cel care a demonstrat exact contrariul a fost Zanni. Mooroșanu spune că „în viață nu este vorba numai despre bani și faimă”. Cătălin Moroșanu a mai recunoscut că au fost momente în conflictele cu mai tânărul coleg în care s-a abținut cu greu. A decis asta tocmai în ideea de echipă și de a duce lucrurile la bun sfârșit.

”M-am abținut de multe ori și mi-a fost foarte greu să fac acest lucru. Eu înțeleg că eram la Survivor România și este un concurs foarte greu, dar trebuie să îți păstrezi umanitatea, ca să nu ajungi în viața reală și să regreți că ai spus anumite cuvinte sau ai făcut anumite lucruri.

Trebuie să respecți omul așa cum este el. Nu poți călca pe cadavre și nu poți să ignori normele și valorile morale ca să atingi succesul. Sper să mă înșel și acest show să îl ajute pe Zanni să realizeze că în viață nu este vorba numai despre bani și faimă”, a adăugat Cătălin Moroșanu după revenirea în țară.

Regretul că nu a putut merge mai departe este mare, dar în cele din urmă a fost o nouă experiență importantă din viața lui. Astfel, Cătălin a realizat care-i sunt limitele și până unde poate merge. Din păcate nu poate spune același lucru despre fostul său coleg de echipă, Zanni, care „își dorea să îi elimine pe cei mai cunoscuți”,  mai spune Moroșanu.

PlaySport
WOW! Mădălina Ghenea n-a mai apărut niciodată așa! Cum s-a lăsat pozată pe străzile din Veneția
Ego.ro
Andreea Marin, GOALĂ în cadă! Pozele incendiare din telefon au scăpat pe net. Niciodată nu ai văzut-o AȘA!
Digi24
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
Cancan.ro
Nu e o glumă! Meghan Markle s-a apucat să vândă dulceață de căpșuni 😲
Stirile PROTV
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Romania TV
Alina Sorescu a dat MAREA VESTE înainte de Paşte
Capital.ro
INTERZIS total pentru cei care stau la APARTAMENT. Regula obligatorie pentru ziua de 1 Mai
EVZ.ro
Capii lumii interlope, la priveghiul lui Costel Corduneanu. Hotelurile din Iași nu mai au camere
Adevarul
Cum a fost aleasă Dobrogea ca loc de construcție al Centralei nucleare. Proiectul demarat de Nicolae Ceaușescu și inaugurat de Ion Iliescu VIDEO
BZI.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Spynews.ro
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Ce preț are sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu. Este un model unicat și de lux
Redactia.ro
FOTO După o lună, Adrian Mutu și-a dat șapca jos! Ce a ieșit
Digisport.ro
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român”
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Digi24
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Digi24
Nadia Comăneci, apariție-surpriză la București. Cum și cu cine s-a afișat fosta mare gimnastă
Unica.ro
De la restaurantul mamei, la brațul miliardarului Arpad Paszkany. Ospătărița din Călărași avea planuri și mai mari
EVZ.ro
Un cățel de usturoi seara. Cum se consumă și la ce ajută
Spynews
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente! Au termen până la data de 25 mai
Capital.ro
Categoria de români care ar putea primi fonduri europene în valoare de 400.000 de euro: ”Până la sfârșitul acestei luni sau începutul lunii mai”
Antena 3
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
Pensiile ÎNTÂRZIE în luna MAI. CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE
Mediaflux
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro