Ce i-a făcut Zanni lui Cătălin Moroșanu la Survivor România. Luptătorul a fost uluit să-l vadă

Ce i-a făcut Zanni lui Cătălin Moroșanu la Survivor România. Luptătorul a fost uluit să-l vadă
Conflictele dintre Zanni și Cătălin Moroșanu ies la suprafață

Cătălin Moroșanu, alături de ceilalți concurenți, a rezistat pentru o perioadă probelor dure de la „Survivor România”. În urma unei accidentări dure, celebrul luptător arunca prosopul și ieșea din competiție. Numai că, în afară de problele dure, Moroșanu a avut parte și de conflicte cu ceilalți membri ai echipei Faimoșilor.

Conflictele dintre Zanni și Cătălin Moroșanu ies la suprafață

În cadrul unei competiții dure, cum este și „Survivor România”, conflictele cu ceilalți concurenți sunt ceva obișnuit. Nu de puține ori s-au iscat divergențe între echipa Faimoșilor și cea a Războinicilor. Dar, așa cum povestește Cătălin Moroșanu, normal nu ar trebui să apară conflicte în aceeași echipă. În cele din urmă echipa contează în astfel de situații dure, și mai ales când ai nevoie de puncte pentru a merge mai departe.

Din păcate pentru Cătălin Moroșanu drumul la „Survivor România” se oprea după o accidentare dură. Dar nu a uitat momentele petrecute în Republica Dominicană. Mai ales conflictele cu unul din colegii de echipă. Din cauza presiunii și a durității probelor, au apărut între Zanni și Cătălin Moroșanu momente de tensiune. Unele s-au lăsat și cu cuvinte grele adresate unul celuilalt. După revenirea în țară, Moroșanu a povestit despre acest lucru, declarând:

”Eu nu voi nega niciodată că Zanni este un băiat foarte inteligent, a dat pe traseu totul, până să plec era, cred, cel mai bun. Dar nu pot să accept comportamentul lui, caracterul lui, ceea ce face, cum vorbește, cum provoacă.

Am fost provocat de multe ori de el și m-am prefăcut că nu am auzit anumite cuvinte, m-am făcut că nu văd anumite lucruri.”, povestește celebrul luptător.

„Nu poți călca pe cadavre”

Deși este recunoscut ca un luptător și un dur, totuși Cătălin Moroșanu are niște principii morale și de viață, de la care nu se abate. Deși aparent un singuratic, Cătălin a demonstrat la „Survivor România” că este un om de echipă. Că este sufletist și care-și dorește să ajute echipa.

În opinia sa cel care a demonstrat exact contrariul a fost Zanni. Mooroșanu spune că „în viață nu este vorba numai despre bani și faimă”. Cătălin Moroșanu a mai recunoscut că au fost momente în conflictele cu mai tânărul coleg în care s-a abținut cu greu. A decis asta tocmai în ideea de echipă și de a duce lucrurile la bun sfârșit.

”M-am abținut de multe ori și mi-a fost foarte greu să fac acest lucru. Eu înțeleg că eram la Survivor România și este un concurs foarte greu, dar trebuie să îți păstrezi umanitatea, ca să nu ajungi în viața reală și să regreți că ai spus anumite cuvinte sau ai făcut anumite lucruri.

Trebuie să respecți omul așa cum este el. Nu poți călca pe cadavre și nu poți să ignori normele și valorile morale ca să atingi succesul. Sper să mă înșel și acest show să îl ajute pe Zanni să realizeze că în viață nu este vorba numai despre bani și faimă”, a adăugat Cătălin Moroșanu după revenirea în țară.

Regretul că nu a putut merge mai departe este mare, dar în cele din urmă a fost o nouă experiență importantă din viața lui. Astfel, Cătălin a realizat care-i sunt limitele și până unde poate merge. Din păcate nu poate spune același lucru despre fostul său coleg de echipă, Zanni, care „își dorea să îi elimine pe cei mai cunoscuți”,  mai spune Moroșanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI