Ce i-a făcut Mr. Pink lui Irinel Columbeanu într-o parcare. Fostul soț al Monicăi Gabor a rupt tăcerea abia acum

Ce i-a făcut Mr. Pink lui Irinel Columbeanu într-o parcare. Fostul soț al Monicăi Gabor a rupt tăcerea abia acum
Ce i-a făcut Mr. Pink lui Irinel Columbeanu?

Despărțirea Monicăi Gabor de Mr. Pink a adus în prim-plan multe detalii pe care nimeni nu le-ar fi crezut precum restricțiile pe care le avea aceasta. Ce i-a făcut fostul iubit al modelului lui Irinel Columbeanu? Totul s-a întâmplat într-o parcare.

Ce i-a făcut Mr. Pink lui Irinel Columbeanu? Se aflau într-o parcare

Mr. Pink și Irinel Columbeanu au două lucruri în comun. Cei doi sunt pasionați de afaceri, deși românului nu-i mai merg lucrurile în acest sens, iar cu siguranță au aceleași gusturi la femei. Ambii au fost cuceriți de frumusețea moldovencei care și-a făcut simțită prezența în viața lor.

Vestea că Monica Gabor și Mr. Pink se despart a lovit showbiz-ul românesc, fostul soț al său abia crezând că așa ceva ar putea fi adevărat. Cei din urmă aveau o relație stabilă de mulți ani și toată lumea credea că o să formeze o familie în curând.

Vizat de declarații despre acest subiect a fost și Irinel Columbeanu care și-a spus părerea despre ce se întâmplă cu relația dintre afacerist și mama fetiței sale. Nimeni nu a știut până acum cum se înțeleg cei doi bărbați din viața lui Moni.

Iată că fostul milionar a venit cu primele declarații despre despărțire. Desigur că ei se cunosc pentru că Irinel a fost nevoit să-și lase fiica să plece alături de mamă în America precum și-a dorit.

„Părerea mea este că de la un moment dat încolo…”

„Nu știu nimic mai mult, dar pot prevedea așa. Nu știu să fac premoniții dar părerea mea este că de la un moment dat încolo, un bărbat trebuie puțin împus. Un bărbat deștept nu răspunde decât într-un mod deștept unei astfel de situații. După părerea mea, femeile frumoase trebuiesc ținute bine, răsfățate. Monica este o femeie temperamentală și Pink este un tip deștept.”
Irinel Columbeanu (Sursa: Antena Stars)

De asemenea, fostul soț al ‘scorpiei de la Izvorani’ a vorbit și despre cum s-a înțeles cu Mr. Pink atunci când el le-a făcut o vizită în SUA. Cel din urmă a dat de înțeles că au avut o relație foarte bună și a dezvăluit că partenerul de viață al fostei soții chiar l-a certat în privința unui subiect despre care nu a oferit prea multe detalii:

„Nu am uitat când m-a certat odată într-o parcare în LA, mă rog, privitor la un alt subiect nu la acest, dar mâ gândesc că se poate întinde deșteptăciunea și asupra acestui subiect, așa că nu îmi fac probleme pentru ei.”, a mai adăugat Irinel Columbeanu.