Ce i-a făcut Jador unui artist din România. Cătălin Măruță a fost uimit să-l audă la Pro TV

Ce i-a făcut Jador unui artist din România. Cătălin Măruță a fost uimit să-l audă la Pro TV
Ce i-a făcut Jador unui artist din România

Luis Gabriel, artistul cu vizualizări record pe Youtube, cu piesa, Toate diamantele, a venit în ediția de marți a emisiunii La Măruță de la Pro TV, alături de iubita sa, frumoasa Haziran.

Ce i-a făcut Jador unui artist din România

Cei doi au venit la rubrica sosurilor iuți, cea mai temută și deopotrivă cea mai iubită rubrică a emisiunii. Cei doi au făcut dezvăluiri de senzație, au mâncat iute, dar au spus și adevăruri mai incomode. Spre exemplu, la întrebarea ”cu cine din industrie nu ai vrea să colaborezi”, Luis Gabriel a spus răspicat: cu Jador.

Răspunsul lui l-a uimit pe Cătălin Măruță, iar asta pentru că și Jador este unul dintre cei mai în vogă artiști de la noi. Însă explicația răspunsului lui Luis Gabriel a venit imediat.

”Luis Gabriel: Jador. Cu Jador. Am trebuit sa facem o melodie împreună, iar el a zis ca nu are timp. Nu țin dușmanie, dar nu trebuia. Ce vorbim trebuie să facem. Nu s-a tinut de promisiune.”, a dezvăluit Luis Gabriel în ediția de azi a sosurilor iuți.

În cadrul acestei rubrici s-au mai spus și nume precum cel al Loredanei Groza, al lui Mario Fresh, al lui Cătălin Botezatu, al Ilincăi Vandici și al Cristinei Pucean.

În timp ce pentru Loredana Groza și Cătălin Botezatu cei doi au mâncat iute, nedorind să dezvăluie amănunte legate de răspunsurile lor, despre Mario Fresh, Haziran a spus că l-ar salva pe el, dintre Victor Slav și Connect-R, despre Ilinca Vandici, Luis Gabriel a spus că cu ea i-ar fi placut sa aibă o relatie sau o aventura de noapte, dacă în viața lui nu ar fi fost iubita lui. Despre Cristina Pucean, Haziran a spus că cu ea l-ar lăsa pe iubitul ei vreme de 48 de ore.

Cine este Luis Gabriel

Luis Gabriel Tudor are aproximativ 24 de ani, este din București. El cântă de mai mult timp, dar niciodată nu a luat în serios și posibilitatea să facă din asta o profesie cu adevărat. El a dus manelele în zona flamenco cu ușurință. Luis Gabriel este singurul care cântă din familia sa.

„Și-a dorit foarte mult să cânte, de mai mult. Cu Ionuț Cercel a început colaborarea în luna iulie și este foarte fericit. Vom avea un turneu, acum sperăm că așteptăm autorizațiile de la primării, ținând cont de situația actuală. Vom avea și în București. Poate din noiembrie vom merge și în străinătate, suntem în discuții”, a declarat Czeller, impresarul lui Luis Gabriel pentru Fanatik.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI