18 oct. 2019 | 18:11

Ce i-a făcut Irina Rimes fostului soț, după divorț. Andi Bănică a fugit disperat la amantă să ceară ajutor

Monden
Ce i-a făcut Irina Rimes fostului soț, după divorț. Andi Bănică a fugit disperat la amantă să ceară ajutor
Ce i-a făcut Irina Rimes fostului soț, după divorțul de acesta?

Fanii săi deja știu că toată emoția din piesele ei provine din dejamăgiri de tot felul. Irina Rimes a mărturisit de nenumărate ori că a suferit mult și a avut parte de trăiri aparte, care au făcut-o în cele din urmă să compună în felul acesta, aducând-o mai aproape de succes. Ce s-a întâmplat în perioada divorțului artistei și ce i-a făcut soțului, după separare?

Ce i-a făcut Irine Rimes după divorț? Andi Bănică a apelat la amantă

Irina Rimes a devenit un chip și o voce cunoscută. Acum, în vizorul presei mai mult decât niciodată, datorită apariției la Vocea României, detaliile din viața sa vin în prim-plan. Deja aproape toată lumea știe mariajul eșuat de care a avut parte cântăreața. Irina Rimes s-a căsătorit destul de tânără cu Andi Bănică, lucrupe care l-a considerat o greșeală mai încolo. Din păcate, se pare că iubirea pentru ea nu a fost de ajuns, așa că bărbatul și-a cam pus ochii pe o contabilă rusoaică. Fostul soț al Irinei Rimes și amanta s-au cunoscut în anul 2017.

Toate bune și frumoase, departe de ochii lumii…până când ea a rămas însărcinată. În acel moment, Andi a pus punct relației și i-a spus nu doar că nu-și dorește un copil cu ea, ci că nici nu o mai iubește de o bună perioadă. La scurt timp, rusoaica ce i-a luat mințile lui Bănică a fost implicată într-un accident și a pierdut sarcina. După ce a aflat de accident, Andi Bănică a decis să reia relația, moment în care a provocat și divorțul de Irina Rimes, care nu a mai suportat în cele din urmă toate evenimentele petrecute. Irina l-a lăsat atunci fără nimic.

Ce i-a făcut Irina Rimes fostului soț, după divorț?

Ce i-a făcut Irina Rimes fostului soț, după divorț?

„Andi a revenit la Nica, implorând-o să-l ajute cu bani”

“La scurt timp, Andi a revenit la Nica, implorând-o să-l ajute cu bani pentru că are grave probleme financiare şi că nu are ce mânca, pentru că a rămas fără nimic după divorţul de Irina Rimeş, care l-a lăsat cu casa goală. Nica îi cade din nou în plasă şi se întoarce la el, lăsându-se convinsă de promisiunile de amor ale lui Andi. A rămas din nou însărcinată, de data aceasta cu gemeni. Când aude vestea îi spune că nu are nevoie de ea şi de copiii ei, aşa că o abandonează din nou. Din cauza suferinţei, Nica pierde unul dintre gemeni şi ajunge la Reanimare, unde se luptă atât pentru viaţa ei, cât şi pentru a bebeluşului nenăscut”
O sursă apropiată fostului cuplu Nica-Andi Bănică (Sursa: cancan.ro)

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
Capital.ro
Pensiile care vor trece printr-o a doua recalculare. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, anunţ important
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
MILIOANE de PENSIONARI sunt AFECTAȚI. ANUNȚUL care schimbă DECIZIA din SEPTEMBRIE
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro