Ce i-a făcut Gigi Becali unui jucător de la FCSB. E o premieră istorică pentru club

Ce i-a făcut Gigi Becali unui jucător de la FCSB. E o premieră istorică pentru club
Gigi Becali, decizie neașteptată. Cum s-a jucat cu un fotbalist de la FCSB

Gigi Becali continuă să surprindă prin deciziile luate la FCSB. Acesta este cunoscut pentru mutările sale de moment, dar ce s-a întâmplat la meciul cu Sepsi, de duminică, a întrecut orice imaginație. După ce Ovidiu Popescu s-a accidentat el a cerut staff-ului să îl lase pe alt jucător în locul său, această mișcare fiind o premieră istorică pentru club.

Gigi Becali, decizie nebunească. Ce i-a făcut unui fotbalist de la FCSB

Meciul cu Sepsi, ce s-a încheiat 2-2, a adus o supriză imensă din partea FCSB. Gigi Becali l-a solicitat pe Răzvan Oaidă pentru a juca în poziția de fundaș central, fiind singura în care el nu a evoluat în tricoul roș-albastru. Deși acesta nu a mai fost pus în situația respectivă, vremurile disperate cer măsuri disperate! Gigi Becali nu a putut să rămână indiferent după ce Ovidiu Popescu s-a accidentat și l-a propus staff-ului chiar pe fotbalistul atât de lăudat de el într-un meci anterior.

În momentul în care Oaidă a făcut cuplu cu Cristea în ultimele 40 de minute, FCSB a încasat două goluri. De când a fost luat de la Botoșani, în iulie 2019, fotbalistul a jucat în toate posturile dintr-o echipă, mai puțin ca portar. Situațiile de la clubul lui Gigi Becali sunt extrem de neobișnuite, astfel că această nebunie nu a putut să treacă neobservată.

Răzvan Oaidă a devenit singurul fotbalist din lume ce s-a aflat în toate locurile de atac și defensivă încă de când a fost achiziționat de la echipa unde a evoluat în trecut. Experimentele lui Gigi Becali l-au purtat prin fel și fel de experiențe, astfel că acesta a marcat și ultima poziție în tricoul de la FCSB, întâmplarea fiind o premieră istorică pentru club.

Cum a fost afectat Răzvan Oaidă. Ce se întâmplă cu suma la care este evaluat

Din păcate, nu totul este bine când se termină cu bine pentru fotbalist. Deși acesta mai are să evolueze pe teren ca portar, s-ar zice că o duce foarte bine, dar adevărul este altul. De când cu aceste decizii haotice, cota i-a scăzut simțitor și poate să fie achiziționat cu mult mai puțin decât a fost luat de Gigi Becali, chiar dacă se află la un club cu mult mai multe pretenții.

Gigi Becali îl cumpăra de la Botoșani cu prețul de 700.000 de euro, iar în 2019 fotbalistul era evaluat la suma de 600.000 de euro. Din păcate, acum este văzut la o jumătate de milion de euro. În timp ce se află la FCSB, poate că lumea ar crede că acesta este foarte bine văzut, dar la Botoșani cota lui a crescut, de fapt, foarte mult, în timp ce acum se află în scădere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI