Ce i-a făcut Bianca Rus fostului soț, cu o lună înainte de nuntă. “N-am știut, nu mă mai însuram în veci”

Ce i-a făcut Bianca Rus fostului soț cu doar o lună înainte de nuntă?

Problemele dintre ei și-au făcut apariția încă de la începutul poveștii lor de dragoste. Nici bine nu s-au căsătorit că au și ales să meargă pe drumuri separate. Iată ce i-a făcut Bianca Rus fostului soț chiar cu o lună înainte de nuntă!

Ce i-a făcut Bianca Rus fostului soț cu o lună înainte de nuntă?

Povestea de dragoste dintre Bianca Rus și fostul ei soț s-a consumat extrem de rapid. Cei doi după ce că și-au spus adio la scurt timp după căsătorie au ales să o facă într-un mare scandal. Jignirile și acuzațiile foarte grave nu aveau cum să lipsească. El o acuza pe ea că i-a furat diverse lucruri și bani, în timp ce ea susținea că a bătut-o și a profitat de numele și situația sa financiară.

Apele s-au calmat, deși soacra Biancăi a reușit să aprindă focul după ce a făcut un schimb de mesaje cu nou iubit al concurentei de la Bravo, ai Stil. Cu toate astea, Ștefan nu s-a lăsat intimidat de cele spuse de femeie și a continuat să se vadă cu solista și să încerce să formeze o relație.

Ce i-a făcut Bianca Rus fostului soț cu o lună înainte de nuntă?
Ce i-a făcut Bianca Rus fostului soț cu o lună înainte de nuntă?

„S-a văzut clar că a mințit!”

„S-a văzut clar că a mințit! A fost falsă de la început, ne-a păcălit pe toți. Cununia a fost organizată de mine integral. Ei au fost patru persoane de la Satu Mare. În luna august, cu o lună și ceva înainte de nuntă, mi-a făcut plângere penală. Dacă știam, nu mă mai însuram cu ea. A spus că i-am furat bani, ceva inele, au râs și băieții de la secție. Banii erau din bugetul familiei, bani încasați doar de la invitații mei – 6.500 de euro. La mine n-a fost problemă, am întreținut-o toată relația. Avea pretenția la 7 inele de logodnă. Ea vrea să-și strângă avere. Inelele sunt la ea, plătite de mine, dar zice că sunt furate. În timp ce le plăteam, ea își trecea numele pe certificatul de garanție. Nu mă gândeam eu atunci că ea ar fi în stare de așa ceva”
Antonio Luigi Gottschling, fostul soț al Biancăi

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI