17 ian. 2021 | 14:31

Ce i-a făcut Aurel Pădureanu soției sale. Cornelia Catanga e furioasă: ”Nu admit, nu permit așa ceva”

Monden
Ce i-a făcut Aurel Pădureanu soției sale. Cornelia Catanga e furioasă: ”Nu admit, nu permit așa ceva”
Cornelia Catanga, foc şi pară pe Aurel Pădureanu. Ce i-a făcut artistul soţiei sale

După 33 de ani în care au fost împreună, cei doi artişti au decis să meargă pe drumuri separate, dar nu fără certuri şi scandal. S-a aflat ce i-a făcut Aurel Pădureanu soției sale de Sărbători. Cornelia Catanga e mai furioasă ca niciodată.

Cornelia Catanga, supărată foc pe Aurel Pădureanu

Regina muzicii lăutărești din România şi soţul său au decis, anul trecut, să divorţeze în ciuda celor 33 de ani în care au format un cuplu. Din păcate, separarea nu a fost lipsită de probleme. Abia acum s-a aflat ce i-a făcut Aurel Pădureanu soției sale chiar de Sărbători. Cornelia Catanga e furioasă, mai ales că se gândea să îi dea încă o şansă artistului.

Aceasta e foc şi para pe soţul său din cauza cadourilor cumpărate de Crăciun. Deşi a fost răsfăţată de copiii şi nepoţii lăutarului, Catanga se aştepta de la daruri speciale din partea celui care i-a fost sprijin atâţia ani. Drept urmare, interpreta de muzică lăutărească şi-a luat gândul de la o posibilă reconciliere.

“A fost o tentativă de a ne împăca. Dar de Revelion și de Crăciun m-a supărat foarte mult. Mă așteptam să vină măcar cu un buchet de flori. Mi-a adus 20 de metri de cârnați și mai multe cărnuri, deși știe că eu nu am voie să mănânc. Păi eu nu aveam nevoie de așa ceva! A fost pentru prima oară în 33 de ani în care Pădureanu nu îmi ia nici un cadou de Sărbători. Vreau să cred că nu este adevărat. Nu admit așa ceva. Nu permit așa ceva”, a mărturisit Cornelia Catanga, la Antena Stars.

Aurel Pădureanu şi Cornelia Catanga s-au căsătorit abia în 2014

Deşi formează un cuplu de mai bine de trei decenii, Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-au căsătorit civil abia în octombrie 2014. Problemele întâmpinate, însă, în ultima perioadă i-a îndepărtat, motiv pentru care au decis, în toamna lui 2020, să ia o pauză.

“Eu și Aurel ne-am tot certat. Eu sunt mai impulsivă, mai repezită. Mă știe toată lumea, așa că am decis să liniștim lucrurile și să luăm o pauză. Nu mai dormim împreună din luna aprilie. Locuim în vila închiriată din Bragadiru la etaje diferite. Fiecare e cu camera lui, nu vorbim, nu mâncăm la aceeași masă.

Nu se pune încă problema divorțului, om mai vedea. La cântări suntem însă o echipă. Mergem împreună, cântăm împreună, așa avem contractele”, povestea, în septembrie, Cornelia Catanga.

Deşi au încercat să îşi rezolve problemele, se pare că divorţul dintre cei doi artişti este unul iminent.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro