Ce greșeală a comis Petrică Mîțu Stoian înainte să moară. ”O să se mușamalizeze tot”

Ce greșeală a comis Petrică Mîțu Stoian înainte să moară. ”O să se mușamalizeze tot”
O vedeta de la noi a spus totul

Petrică Mîțu Stoian a făcut o greșeală gravă. Sunt declarațiile pe care le face o vedetă din showbizul românesc.

Moartea interpretului de muzică populară a venit ca un șoc pentru familie, apropiați, scena artistică, dar și fanii acestuia. El avea 61 de ani și a decedat pe 6 noiembrie, fiind înmormântat pe 10 noiembrie.

Dezvăluiri scandaloase despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian se vindecase de covid-19 și urma un tratament cu oxigen hiperbaric, despre care, au afirmat oficialii Ministerului Sănătății, ulterior, nu era trecut în protocolul oficial post-covid.

Acum, Adriana Bahmuțeanu lansează acuzații grave în cazul morții interpretului. Ea a susținut că nu vom ști niciodată cauza reală de deces al lui Mîțu Stoian.

Fosta soție a lui Silviu Prigoană se arată convinsă că ancheta morții artistului se va mușamaliza, deoarece ar fi implicați oameni cae nu pot da socoteală în fața legii.

Înainte cu câteva săptămâni ca Petrică Mîțu Stoian să moară, Adriana Bahmuțeanu i-a luat acestuia un interviu.

Artistul spunea că are mai multe vise, dar și câteva supărări. Una dintre ele era că nu putea să meargă la spectacole din cauza pandemiei.

Nu s-a plâns de problemele de sănătate și nu a spus că suferă nici măcar când era internat în spitalul în care a decedat.

Aceasta a fost, de fapt, și greșeala lui cea mare. Artistul s-a ferit să spună oricui că are dureri, că suferă și că nu se simte bine. A preferat să nu se plângă.

Cu ce a greșit interpretul

Adriana Bahmuțeanu a aflat că Mîțu Stoian ar fi suferit în tăcere în camera hiperbară, mai ales având în vedere starea de sănătate în care se afla acesta, post covid.

„El era supărat că nu putea să-și facă meseria. Nu l-am simțit bolnav.

Își dorea foarte mult să cânte. Voia să călătorească, să meargă în vacanțe, să facă tot ce nu a apucat în viața lui”, își amintește Adriana despre dialogul cu interpretul, conform Fanatik.

„O să se mușamalizeze tot. Ideea e că trebuie luat tot circuitul, tot lanțul. E o mega afacere la mijloc și sunt implicate nume grele.

Nu o să vedem arestări în acest caz. În primul rând, nu avem toate rezultatele analizelor. Pe el a început să îl doară în piept când se afla în spital, în camera aceea.

Nu le-a spus medicilor ca să nu îi panicheze. Avea uneori impresia că doar i se pare că îl doare. El a ascuns durerile față de doctori”, a mai povestit Adriana Bahmuțeanu pentru aceeași sursă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI