Ce gest a făcut Simona Halep pentru Ion Țiriac. Cadoul care i-a uluit pe mulți

Modul onorabil în care s-a achitat Simona Halep față de Ion Țiriac

Pariurile care se pierd se onorează. E lecția pe care a învățat-o Simona Halep de curând, când a trebuit să se achite de această datorie față de omul de afaceri Ion Țiriac, în fața căruia a pierdut un pariu.

„Cred că a costat 100 de dolari”

Simona Halep a trebuit să-i dea lui Ion Țiriac o mașină, despre care omul de afaceri spune, cu umor, că n-o are. Practic, sportiva, care acum așteaptă să vadă când or să se reia competițiile sportive pentru a-și apăra trofeul de la Wimbledon, i-a dăruit acestuia un Trabant. Trabantul e o mașină considerată de colecție. A fost foarte la modă în perioada comunistă, iar acum aerul vintage o recomandă chiar ca pe un cadou perfect.

Pentru  un pasionat de mașini de colecție cum este Ion Țiriac, Trabantul e o achiziție bună, chiar dacă ieftină.

Mașina trecutului în hangarul lui Țiriac
Mașina trecutului în hangarul lui Țiriac

”Are și semnătură pe ea. A pierdut un pariu cu mine. S-a hotărât să-mi dea o mașină pe care n-o aveam. E vorba de un Trabant. În loc să nimerească vreun Ferrari, un Maserati sau vreun Rolls Royce… Dar o aștept eu pe ea la colț și până la urmă mă păcălește cu una mai de calitate”, a spus Ion Țiriac pentru Pro Motor.

Trabantul completează colecția de 400 de mașini a omului de afaceri și stă alături de modele de Mercedes pe care le-au avut, cândva, șefi de stat sau artiști mari ai secolului trecut. Puțini știu, de exemplu, că Ion Țiriac are un Mercedes 600 pe care l-a deținut Elvis Presley și un alt model, Landaulet, deținut de Nicolae Ceașuescu. Țiriac crede că noua lui achiziție nu costă mai mult de 100 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI