Ce gătește la perfecție Meghan Markle. Prințul Harry a divulgat ce secret are soția lui

de: Anca Lupescu
14 07. 2021

Meghan Markle este mamă și soție, așa că își răsfață adesea familia cu preparate făcute în casă delicioase. Prințul Harry a dezvăluit felul lui preferat, pe care ducesa de Sussex i-l prepară ori de câte ori are ocazia.

Ce gătește la perfecție Meghan Markle. Prințul Harry a divulgat ce secret are soția lui

Prințul Harry este un bărbat fericit și împlinit alături de Meghan Markle. Pe lângă toate lucrurile pe care soția lui le face, ea este și o bucătăreasă excelentă, povestește Harry.

Potrivit acestuia, Meghan este expertă în banana bread, un fel foarte apreciat de englezi care constă într-un pandișpan pufos și umed, plin de banane și ciocolată.

Prăjitura este foarte ușor de făcut și rețeta poate fi îmbunătățită cu nuci, alune, unt de arahide, nuci pecan, merișoare, ciocolată și multe alte bunătăți.

Meghan preferă să adauge doar banane și încă două ingrediente în plus, care fac din acest desert preferatul familiei sale.

În urmă cu câțiva ani, pe vremea când se aflau în turneu regal în Australia, Meghan a venit cu banana bread pe care o pregătise chiar ea la un picnic alături de o familie de fermieri de lângă Sydney.

Elaine Woodley de la ferma pe care Meghan a vizitat-o a fost foarte impresionată de faptul că ducesa a gătit și a adus cu ea acest desert.

 „Ea (ducesa de Sussex) a spus că, dacă te duci în casa cuiva, aduci mereu ceva şi aşa a făcut. Era îngrijorată că a pus prea multe banane în ea, dar Ducele a spus că nu sunt niciodată prea multe banane în banana bread‟, a spus Elaine Woodley.

Ce ingrediente secrete folosește Meghan Markle

În plus, Meghan adaugă bucățele de ciocolată și ghimbir, pentru o aromă în plus. Ea nu a vrut să își dezvăluie rețeta, însă trebuie să adaugi la rețeta clasică de chec cu banane bucățele de ciocolată neagră și ghimbir confiat.

La rețeta clasică de chec cu banane se folosesc banane coapte, care se pot sfărâma rapid, astfel încât checul să iasă pufos și umed.

În plus, poți lăsa bucățile de ciocolată la congelator pentru puțin timp și să le pui înainte să dai checul la cuptor, ca să nu se topească complet.

Un alt truc este să lași prăjitura în cuptor, după ce aceasta s-a copt și ai oprit căldura.

Pur și simplu lasă ușa cuptorului deschisă și preț de jumătate de oră nu scoate prăjitura de acolo.

După acest timp, o poți scoate și răci pe un grilaj, înainte să o tai și să o servești.