Ce frică mare are Jador după accidentarea la Survivor România 2021. Tatăl lui l-a dat de gol EXCLUSIV

Ce frică mare are Jador după accidentarea la Survivor România 2021. Tatăl lui l-a dat de gol EXCLUSIV
Ce frică mare are Jador după accidentarea la Survivor România 2021. Tatăl lui l-a dat de gol EXCLUSIV

Jador (26 de ani) se teme de medici și de operaţie. Acesta este şi motivul din cauza căruia nici la două săptămâni de la revenirea din Republica Dominicană, unde a fost implicat în desfăşurarea emisiunii “Survivor Romania 2021” de la Kanal D, încă nu s-a prezentat la spital pentru analize și tratament la piciorul stâng, accidentat grav în concurs.

Ce frică mare are Jador după accidentarea la Survivor România 2021

Tatăl lui Jador ne-a făcut dezvăluiri privind starea de sănătate a celebrului său fiu:

“Băiatul meu s-a întors cu bine din Dominicană, are un moral ridicat, dar şi o mare problemă. Lui Ionuț îi e frică de bisturiu, săracul băiat trage uşor piciorul stâng după el”, a declarat, pentru Impact.ro, Romeo Dumitrache.

Părintele lui Jador, Romeo Dumitrache, a mai adăugat:

“Accidentul îi va aduce aminte toată viaţa că a trecut pe la Survivor România şi de cele ce a pătimit acolo. Ia gândiţi-vă, picior rupt, foamete, eforturi, coşmaruri. Păi e puţin lucru? Plus că acum e pus în postura de a-şi repara piciorul şi nu cred că poate evita totuşi operaţia!”, a mai adăugat Romeo Dumitrache.

Jador se teme de operație și tatăl lui susține că nu știe exact ce să facă.

“Nu ştiu exact ce problemă are, dar, din câte îmi dau seama, cred că singura soluţie e exact aia de care se teme fiul meu. Zilele trecute, chiar de Paşte, când a ajuns acasă la noi la Bacău, mi-a zis că încă mai amână momentul. Apoi a dat-o pe glumă şi mi-a spus că nu e singurul care trebuie să se opereze. Cică şi prietenul lui, Cătălin Moroşanu, trebuie să facă acelaşi pas şi-l aşteaptă mai întâi pe el să facă marea încercare. Apoi, se va duce la acelaşi medic pe care urmează să i-l recomande chiar Moroşanu!”, a spus tatăl lui Jador.

Tatăl lui Jador, despre problemele amoroase ale artistului

Romeo Dumitrache ne-a mai vorbit şi despre relația băiatului său cu Georgiana:

Jador e un tip serios. Îl cunosc bine, doar e băiatul meu. Şi e de câţiva ani buni în această relaţie. Probabil că cei doi au un moment mai sensibil în această perioadă. Ce să faci, fiul meu e asaltat de tot felul de propuneri şi o fi văzut sau intuit biata fată ceva. Mai ales că au şi stat separaţi atâtea luni. Plus gura slobodă a lumii.

Dar ei au mai trecut prin momente delicate pe care le-au depăşit. Sunt sigur că tot la fel se va întâmpla şi acum. Inima fiului meu e acontată deja. Eu aşa zic şi cred că timpul îmi va dreptate!”, a conchis, pentru Impact.ro, Romeo.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI