19 mai 2022 | 17:31

Ce flori să oferi când te desparți de cineva. Planta care se oferă când totul e irevocabil

Diverse
Ce flori să oferi când te desparți de cineva. Planta care se oferă când totul e irevocabil
Ce flori sa oferi cand te desparti de cineva. Planta care se ofera cand totul e irevocabil

Nimănui nu-i plac despărțirile, însă, acestea sunt inevitabile, câteodată. Este important să fii mereu sincer cu propria persoană și să alegi să pleci dintr-o relație care nu mai funcționează și nu-ți mai aduce fericire. Deși separările sunt dificile, unele persoane aleg să ofere flori în acele momente delicate. Iată ce flori este recomandat să cumperi, atunci când vrei să rupi legătura cu cineva.

Ce flori este indicat să oferi atunci când te desparți de partenera de viață

Atunci când o poveste de dragoste ajunge la bun sfârșit, se spune că femeile suferă cel mai mult, iar despărțirea de persoana iubită îți aduce suferință, durere și un gol imens în stomac.

Din acest considerent, unii bărbați aleg să ofere un buchet de flori de rămas bun, în semn de respect pentru iubirea care s-a consumat și sentimentele care vor dăinui veșnic în suflet și în memorie, fiind un gest de mulțumire pentru momentele pe care le-au împărtășit alături de cea pe care o considerau jumătatea lor.

Unii internauți sunt de părere că cele mai potrivite flori pe care le-ai putea dărui fostei tale iubite sunt trandafirii, gladiolele și lalelele galbene. Aceste flori colorate în nuanța soarelui îți pot aduce lumină, căldură bunăstare și un strop de liniște în aceste momente dificile.

În lume există o varietate infinită de flori, iar cele mai multe dintre ele poartă o anumită încărcătură semantică. De exemplu, dacă îi dăruiești unei femei flori de azalee, acestea vor putea sublinia fragilitatea, feminitatea și reținerea, acestea reprezentând niște complimente deosebite.

Ce mesaje transmit florile galbene, la despărțire

Florile galbene sunt ideale pentru momentele dificile în care partenerul vrea să îți spună că totul s-a terminat între voi. Pe lângă lalele și gladiole, unele femei primesc, la separare, o mazăre dulce, un fel de a spune: „La revedere” sau „Mulțumesc pentru timpul petrecut împreună”.

Phloxul este o floare dramatică și extrem de pasională. Mesajul intens pe care acesta îl transmite, la despărțire, se poate traduce prin: „Gata, între noi totul s-a terminat!”. Pe de altă parte, această floare poate reprezenta și reciprocitatea sentimentelor.

Bărbații care doresc să le ofere fostelor iubite o floare caldă, plină de lumină și blândețe pot opta pentru un trandafir galben. Deși se spune că florile galbene atrag gelozia, rozele sunt un simbol al liniștii, al căldurii și al pozitivității și transmit mesajul „Tu ești soarele meu”.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Pensionarea anticipată. Penalizările care se vor aplica din septembrie
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Capital.ro
Trucul care te ajută să testezi calitatea cașcavalului. Așa poți afla ce mănânci cu adevărat
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau PRIME de PAȘTE! Anunțul momentului în ROMÂNIA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro