Ce flori să oferi când te desparți de cineva. Planta care se oferă când totul e irevocabil

Ce flori să oferi când te desparți de cineva. Planta care se oferă când totul e irevocabil
Ce flori sa oferi cand te desparti de cineva. Planta care se ofera cand totul e irevocabil

Nimănui nu-i plac despărțirile, însă, acestea sunt inevitabile, câteodată. Este important să fii mereu sincer cu propria persoană și să alegi să pleci dintr-o relație care nu mai funcționează și nu-ți mai aduce fericire. Deși separările sunt dificile, unele persoane aleg să ofere flori în acele momente delicate. Iată ce flori este recomandat să cumperi, atunci când vrei să rupi legătura cu cineva.

Ce flori este indicat să oferi atunci când te desparți de partenera de viață

Atunci când o poveste de dragoste ajunge la bun sfârșit, se spune că femeile suferă cel mai mult, iar despărțirea de persoana iubită îți aduce suferință, durere și un gol imens în stomac.

Din acest considerent, unii bărbați aleg să ofere un buchet de flori de rămas bun, în semn de respect pentru iubirea care s-a consumat și sentimentele care vor dăinui veșnic în suflet și în memorie, fiind un gest de mulțumire pentru momentele pe care le-au împărtășit alături de cea pe care o considerau jumătatea lor.

Unii internauți sunt de părere că cele mai potrivite flori pe care le-ai putea dărui fostei tale iubite sunt trandafirii, gladiolele și lalelele galbene. Aceste flori colorate în nuanța soarelui îți pot aduce lumină, căldură bunăstare și un strop de liniște în aceste momente dificile.

În lume există o varietate infinită de flori, iar cele mai multe dintre ele poartă o anumită încărcătură semantică. De exemplu, dacă îi dăruiești unei femei flori de azalee, acestea vor putea sublinia fragilitatea, feminitatea și reținerea, acestea reprezentând niște complimente deosebite.

Ce mesaje transmit florile galbene, la despărțire

Florile galbene sunt ideale pentru momentele dificile în care partenerul vrea să îți spună că totul s-a terminat între voi. Pe lângă lalele și gladiole, unele femei primesc, la separare, o mazăre dulce, un fel de a spune: „La revedere” sau „Mulțumesc pentru timpul petrecut împreună”.

Phloxul este o floare dramatică și extrem de pasională. Mesajul intens pe care acesta îl transmite, la despărțire, se poate traduce prin: „Gata, între noi totul s-a terminat!”. Pe de altă parte, această floare poate reprezenta și reciprocitatea sentimentelor.

Bărbații care doresc să le ofere fostelor iubite o floare caldă, plină de lumină și blândețe pot opta pentru un trandafir galben. Deși se spune că florile galbene atrag gelozia, rozele sunt un simbol al liniștii, al căldurii și al pozitivității și transmit mesajul „Tu ești soarele meu”.