Ce făcea Hagi cu femeile aduse în cameră de Gigi Becali. Dezvăluiri rușinoase din trecutul Regelui

Ce făcea Hagi cu femeile aduse în cameră de Gigi Becali. Dezvăluiri rușinoase din trecutul Regelui GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO

Pe când era fotbalist în activitate, se pare că Gică Hagi juca bine și în afara terenului. Dar, pentru că era mai tot timpul ocupat cu meciuri și cantonamente, Gigi Becali era omul care îi aducea femei la hotel. Cel care peste ani avea să devină finanțatorul FCSB a făcut dezvăluiri rușinoase din trecutul Regelui.

Ce făcea Hagi cu femeile aduse în cameră de Gigi Becali. Dezvăluiri rușinoase din trecutul Regelui

Gigi Becali și Gică Hagi se cunosc de mulți ani, chiar din perioada în care cel mai mare fotbalist român din toate timpurile evolua încă în țară. Au devenit din ce în ce mai apropiați, astfel încît Gigi Becali a ajuns să facă pe cuceritorul pentru decarul naționalei. Finanțatorul FCSB a oferit în urmă cu câțiva ani detalii picante ale acestei „colaborări”.

„Eu am avut grija de el, pentru ca eu eram mai mare. El nu știa să meargă pe stradă, iar eu eram amfitrionul Bucureștiului, la 27 de ani. Eu eram o vedetă în high-life. Mă suna la 3 noaptea și plângea că Balint și Belodedici îl făceau pitic. Hagi, „Regele”, a avut cele mai frumoase fete din București, pentru că i le dădeam eu. Eu le convingeam să cedeze în 24 de ore, că Hagi era în cantonament și nu avea timp”, a declarat Becali.

Latifundiarul din Pipera a menționat că printre femeile pe care i le-a adus lui Hagi s-ar fi aflat și o prezentatoare tv. Ce a urmat, a povestit Gigi Becali: „Să dau niște exemple: a văzut o gagică la tv, mamă ce gagică! Nu-i spun numele (…) L-a plimbat vreo două săptămâni. Și îmi părea rău de el. Ce crezi c-am facut? I-am închis în casă cu cheia și i-am spus ăleia că nu scapi de acolo până nu faci dragoste cu Gică”.

Gigi Becali (stânga) îl ajuta pe Gică Hagi la capitolul femei

Declarație bombă: „Gigi stătea drepți în fața lui Hagi”

Informațiile oferite de Becali au fost confirmate și de o persoană din anturajul clubului Sportul Studențesc, acolo unde Hagi a jucat până să fie transferat la Steaua. Acesta a spus că Gigi Becali îi ducea lui Hagi balerine care activau la Opera Română și la Teatrul Constantin Tănase.

„Gigi stătea drepți în fața lui Hagi. Când îl rugam să ne pună în legătură cu niște fete frumoase, nu știu cum făcea, dar le scotea din pământ, din iarbă verde. Erau multe balerine care activau la Opera Română sau la Teatrul Constantin Tănase. Ne vedeam la Melody bar și acolo discutam totul. Gigi era băiatul bun la toate. O singură dată și-a dat Gigi drumul la gură pe tema asta și apoi s-a căit amarnic. Atunci când s-a certat cu Hagi și a dezvăluit el însuși anumite lucruri. Acum, dacă l-ați întreba, cred că în stilul lui caracteristic ar înjura ca la ușa cortului. Nu-i place să-i aduci aminte de astfel de momente”, a declarat bărbatul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI