Ce face Viorel Lis pentru a juca la păcănele în pandemie. Fostul primar este dependent de jocurile de noroc

Viorel Lis, eforturi mari pentru a juca la păcănele în pandemie/ Foto: Click

Dacă stăm să căutăm puțin în memorie, în urmă cu trei ani, Oana și Viorel Lis apăreau la televizor războindu-se în stradă după ce fostul primar al Capitalei rămăsese dator la păcănele. Așadar, pasiunea sa nu e o corvoadă pentru familie de ieri, de azi, ci parcă dintotdeauna. Carantina a fost singura care l-a desprins de butoane, dar pentru o scurtă perioadă, imediat după ridicarea restricțiilor bărbatul făcându-și apariția la joc. Așa și zilele trecute, când, deși suferind din cauza problemelor cu spatele, a fost zărit de fotoreporterii Click la aparate.

Viorel Lis, pasiune care întrece orice limite. A bătut 70 de km ca să joace la păcănele

De când Bucureștiul este în scenariul roșu, iar toate sălile de jocuri de noroc sunt închise, Viorel Lis s-a adaptat și merge în localitățile învecinate, unde măsurile sunt mai relaxate. Pentru asta bate dus-întors 70 de kilometri. Cea care îl duce e soția Oana, care îl și așteaptă până își termina treaba.

Un astfel de moment a fost surprins de fotoreporteri zilele trecut. Cuplul a plecat de acasă în jurul orei 10:30 și a ieșit pe autostradă, spre Bolintin-Vale, un drum de 35 de kilometri pe sens, care se face în mai bine de o oră, din cauza aglomerației. Într-un final, spre prânz, au ajuns la Casa Pariurilor din Bolintin-Vale. „Mergem cam o dată pe săptămână”, a declarat Oana.

Nu joacă pentru bani, ci pentru distracție

„Viorel are o vorbă: până la 70 de ani ţine de tine să fii sănătos şi în viaţă. După această vârstă, fiecare zi e un dar de la Dumnezeu. Faptul că suntem în viaţă e adevăratul câştig. Trebuie să ne bucurăm de fiecare zi, iar pentru soţul meu păcănelele sunt o distracţie. Nu mergem acolo ca să câştigăm, nici nu ne lăsăm acolo toţi banii, ca să rămânem cu întreţinerea neplătită şi să mâncăm covrigi când ne întoarcem acasă. Păcănelele sunt nişte cheltuieli prestabilite, alocate distracţiei, aşa cum te duci la un restaurant şi dai bani ca să te simţi bine”, explică soția fostului edil.

În 2011 a câștigat 1.200 de lei

Deși afirmă că viciul are ca scop principal distracția, ne putem aminti de o situație de pe urma căreia s-a ales nu numai cu relaxare, ci și cu niște bani. Într-una dintre vizitele sale într-un salon de jocuri de noroc, Lis s-a întâlnit cu câștigul. Bucuros, a mers acasă cu buzunarele pline, ca să se laude în fața soției sale. De îndată ce a trecut pragul casei, însă, s-a ales cu ghinionul.

„A câștigat de curând și a trebuit să împartă jumătate, că suntem soț și soție. Cu banii mi-am luat salopeta de pe mine”, declara Oana la Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI