Ce face și cum arată, la 23 de ani, fiica lui Michael Jackson. A trecut prin multe cumpene

Ce face și cum arată, la 23 de ani, fiica lui Michael Jackson. A trecut prin multe cumpene
Ce face acum fiica de 23 de ani a lui Michael Jackson?

Cum arată acum fiica lui Michael Jackson? Tânăra are 23 de ani și a fost greu încercată de viață în special după decesului tulburător al părintelui său. Cu ce se ocupă acum frumoasa Paris Jackson?

Ce face și cum arată Paris Jackson?

Unica fiică a lui Michael Jackson a împlinit 23 de ani și este de-a dreptul superbă. Tânăra și-a dorit încă de mică să urmeze o carieră muzicală ca a tatălui său celebru, dar viața nu i-a oferit, însă, un talent imens ca al tatălui în sfera muzicală.

În timpul acesta, Paris a încercat multe meserii încercând să găsească ceva potrivit pentru ea, lucru care s-a și întâmplat în cele din urmă. Paris este cel de-al doilea copil al regretatului star internațional. Tânăra a trecut prin foarte multe evenimente grele în viață, totul culminând cu decesul tatălui său.

Din păcate, cumpenele acestea au făcut-o să ia în considerare sinuciderea. Unica fiică a starului s-a lansat totuși în muzică, dar se ocupă categoric mai intens de cariera actoricească, iar acum face parte din echipa de actori pentru noua serie cunoscută „American Horror Stories”.

Luna trecută chiar s-a lansat noul ei film „The Space Between”, așa că începe ușor să se facă remarcată în acest domeniu. Amintim că Paris a fost internată la un spital de psihiatrie. La vremea aceea chiar se dusese singură să ceară ajutorul specialiștilor.

Acest lucru se întâmplase după decesul dureros al bunicului său, Joe Jackson. Suferința cea mai mare a fost clar desprinsă din decesul tatălui ei. Ani la rând s-au adus speculații care mai de care mai rele la adresa acestuia, lucru care a adus-o aproape în pragul disperării. Fata a ajuns la un spital de psihiatrice după ce a auzit de acuzațiile de pedofilie aduse lui Michael.

Adevărul despre copiii starului

„Sunt copiii lui, nu i-aş fi avut niciodată dacă nu ar fi fost el. Nu s-ar fi născut, dacă nu ar fi fost dragostea mea pentru el. I-am făcut pentru ca el să devină tată, nu ca să devin eu mamă”, explicase Rowe. Cei doi copii s-au născut după ce femeia a fost supusă unei proceduri de înseminare artificială cu un donator anonim.

Un tribunal i-a somat să se pună de acord și să se îngrijească ambii de copii după ce s-au despărțit. Asistenta medicală a recunoscut după mai mult timp că nu a avut niciodată relații intime cu Michael Jackson. Ea și starul s-au cunoscut într-o clinică de dermatologie și au fost căsătoriți între 1996 și 1999.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI