Ce face Octavian Strunilă de când a dispărut de la PRO TV. A dat lovitura cea mare

Ce face Octavian Strunilă de când a dispărut de la PRO TV. A dat lovitura cea mare
Ce face Octavian Strunila de cand a disparut de la PRO TV. A dat lovitura cea mare

Octavian Strunilă este actorul care a jucat în foarte multe producții românești și a avut grijă ca, de fiecare dată umorul său să rămână unul memorabil. După mulți ani în care acesta ne-a încântat în fața camerei, acesta și-a schimbat poziția pe platourile de filmare.  Află ce face acum, celebrul actor.

Octavian Strunilă s-a reprofilat

Octavian Strunilă a jucat în ”Inimă de țigan”, dar a apărut și în cadrul reality-show-ului ”Ferma vedetelor” de la PRO TV, ca prezentator și concurent. Totuși de câțiva ani, vedeta a dispărut de la cunoscutul post TV, iar fanii acestuia erau nedumeriți ce s-a întâmplat cu idolul lor plin de umor.

În cadrul unui eveniment care a avut loc joi la Mall Băneasca, Octavian Strunilă a pășit pe covorul roșu alături de soția sa Oana. La eveniment au mai participat și alți actori din distribuția filmului ”Complet necunoscuți” care a fost regizat tocmai de Octavian Strunilă. Printre numele celebre se aflau și Mihai Bobonete, Virgil Ianțu, Pavel Bartoș dar și alții. Reporterii Click!  i-au luat celor doi soți un interviu cu privire la noua sa producție dar și cum au decurs lucrurile în ultima vreme pentru actor.

Actorul a declara că: ”evenimentul ăsta mi-a luat tot timpul și l-am pregătit în detaliu”. Totodată, artistul a mai declarat că a avut o perioadă de spectacole, după care a venit pandemia care i-a dat suficient timp pregătească pentru filmul a căror filmări au durat doar 12 zile.

”Am făcut spectacole de teatru şi am trecut printr-o pandemie. În pandemie m-am pregătit pentru filmul ăsta filmat în 12 zile pentru care m-am pregătit cam jumătate de an. Pentru că iniţial eu am vrut să fac un spectacol de teatru, am repetat textul, iar după ce a venit pandemia mi-am dat seama că nu pot face piesa şi am zis ce idee bună să facem film. Şi am trecut la film din ideea iniţială”, a declarat actorul pentru Click!

Soția actorului i-a fost alături în tot acest proiect

Potrivit spuselor actorului, soția sa care este balerină, nu apare în film, însă l-a ajutat în ceea ce privește promovarea.

”Am ajutat cât m-a lăsat. El nu te lasă foarte mult, este perfecţionist, îi place să iasă lucrurile ca el şi tocmai de asta îi ies lucrurile bine”, a declarat Oana pentru sursa citată.

La întrebarea reporterului cu privire la întoarcerea lui Octavian Strunilă la rolul din televiziune, Oana a răspuns: ”Nu s-ar întoarce. A făcut asta, a fost acolo, acum are nevoie, vrea și își dorește să facă mai mult”.

La premiera peliculei a avut loc o altă premieră, de această dată de natură socială, iar acest lucru pentru că mulți dintre actorii care au jucat în rolurile principale au venit însoțiți de către părinți. Anca Dumitra, Geanina din „Las Fierbinţi”, a venit cu mama şi tatăl ei, Ada Galeş, cu noul său iubit, Alex Conovaru, cu tatăl, iar Mircea Lăcătuş cu tatăl său. În ceea ce îl privește pe regizorul filmului, acesta a venit însoțit atât de prieteni cât și de nași.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI