Ce face Eli Lăslean cu rochiile pe care le poartă Carmen Iohannis la evenimente. Are o adevărată colecţie

Ce face Eli Lăslean cu rochiile pe care le poartă Carmen Iohannis la evenimente. Are o adevărată colecţie
Ce face Eli Lăslean cu rochiile pe care le poartă Carmen Iohannis la evenimente. Creatoarea de modă a recunoscut totul.

Partenera de viață a președintelui României a fost, de nenumărate ori, ținta criticilor. Totul, din cauza alegerilor sale vestimentare. Foarte rar s-a întâmplat ca diverse voci din spațiul public să nu găsească vreun cusur la hainele Primei Doamne. Ce face Eli Lăslean cu rochiile pe care le poartă Carmen Iohannis. Dezvăluirile creatoarei de modă.

Ce face Eli Lăslean cu rochiile pe care le poartă Carmen Iohannis

Aparițiile lui Carmen Iohannis au fost și, pare-se, rămân un fel de „ruletă rusească”. Prima Doamnă a României fie se afișează în ținute foarte elegante, fie dă naștere unui uriaș val de critici privind alegerile sale vestimentare. De cele mai multe ori, soția președintelui Klaus Iohannis este ținta unor comentarii și analize nu neapărat plăcute.

Carmen Iohannis a lucrat, de-a lungul timpului, cu mai mulți creatori de modă și stiliști. Printre aceștia, se numără și Eli Lăslean. Artista a sărbătorit, recent, împlinirea a trei decenii de la debutul său în modă. În ultimii zeci de ani a creat mii de rochii, printre care unele special pentru soția președintelui României.

Creatoarea de modă Eli Lăslean are o adevărată colecție de rochii. Majoritatea pieselor vestimentare pe care le-a creat au fost păstrate cu maximă atenție și grijă, ca o amintire a muncii pe care a depus-o de-a lungul vremii. Artista și-a început cariera în domeniul modei dintr-o întâmplare, am putea spune.

Înainte de a intra în lumea modei, Eli Lăslean ocupa funcția de economist la un trust agricol. A decis să se reconfigureze profesional, astfel încât și-a dat demisia și a început să facă haine la mașina de cusut pe care o avea în bucătărie. În anul 2000, a susținut prima sa prezentare de modă la București. Acum, celebrează 30 de ani de la înființare. În cel mai recent interviu acordat presei românești, a recunoscut ce face cu rochiile pe care le poartă Carmen Iohannis.

„Le păstrez pe toate. Majoritatea rochiilor le-am păstrat”

Eli Lăslean este cunoscută pentru implicarea sa în ceea ce privește aparițiile publice ale Primei Doamne a României. Nu este singura creatoare de modă care o îmbracă pe soția președintelui Klaus Iohannis. Aceasta din urmă colaborează cu mai multe nume importante din modă, o parte dintre ele adresându-i critici și în mod public pentru deciziile sale vestimentare.

Nu acesta a fost cazul lui Eli Lăslean. Creatoarea de modă nu a îmbrăcat-o doar pe soția președintelui, ci pe mai multe nume cunoscute din lumea showbiz-ului românesc. Mihaela Tatu, Andreea Marin, Monica Davidescu, Denise Rifai, Raluca Moianu, Bianca Brad sunt doar câteva dintre vedetele care au colaborat cu artista.

Într-un interviu acordat jurnaliștilor, Eli Lăslean a recunoscut că nu se poate despărți de creațiile sale. Nici măcar de rochiile pe care le-a creat pentru Carmen Iohannis. Astfel, indiferent de perioada din care provin, creatoarea de modă preferă să păstreze ținutele vestimentare ca o amintire a muncii sale.

„Le păstrez pe toate. Majoritatea rochiilor le-am păstrat. Am sute de piese de colecție, unicate, pe care de abia aștept să le expun și să le readuc în actualitate. Ele sunt foarte actuale”, a declarat Eli Lăslean, într-o intervenție pentru publicația EGO.ro.

Chiar dacă ar fi avut posibilitatea de a scoate rochiile – și nu numai – la vânzare, a refuzat să o facă. De-a lungul timpului, creatoarea de modă Eli Lăslean a strâns sute de articole vestimentare – o adevărată colecție!