Ce face Daniela Crudu pentru bani, în pandemie. Fanii sunt în extaz, evident VIDEO

Daniela Crudu face bani și în pandemie

Daniela Crudu a revenit în atenția presei, de această dată nu din cauza unui eveniment nefericit, ci datorită prezenței sale golașe din videoclipul lui Shift, semn că, deși pandemie în lume, bruneta atrage banii către ea. Imaginile de infarct cu fosta asistentă TV.

Videoclipuri, una dintre modalitățile Danielei Crudu de a face bani în pandemie. Cea mai recentă apariție e de infarct

Frumoasă și cu niște forme apetisante, Daniela Crudu a surprins din nou cu atuurile sale fizice, pe care, de altfel, nu ezită să le arate cu fiecare ocazie. Acum, bruneta și-a pus pe jar fanii după ce a apărut în ipostaze de infarct în videoclipul lui Shift. ”Simfonia” este piesa care o aduce în prim-plan pe Crudu, într-o formă desprisă din filmele pentru adulți. Îmbrăcată într-un body negru, fosta asistentă TV și-a lăsat la vedere posteriorul bombat, lucrat intens la sala de sport și prin saloanele de remodelare corporală, dar și sânii conturați.

„Și e agitată ca șampania/ Se ondulează acum pe simfonia mea/ Baby, exotică mango/ Se mișcă în pași de tango/ Zici că nu e reală/ Mamă, ce balans la mango/ Aroganța îi crește nota/ Și nasul pe sus și cota/ Vreau să-ți pornesc motorul și să-ți ridic capota”, sunt doar câteva dintre versurile artistului, care se potrivesc mănușă cu mișcările lascive făcute de vedetă.

De asemenea, reacțiile din mediul online au fost pe măsură. Admiratorii Danielei Crudu nu au putut trece ușor peste apariția de senzație a vedetei, așa că s-au întrecut în comentarii în a-și manifesta plăcerea față de cele văzute.

„Yeahhhh babbyyyy! 🔥/ Adevarul e ca esti talentata💋❤️ Alta fata poate nu facea la fel🤗/ CE POZIȚIE BUNĂ AI/ Te salut, Cruduta! Ești frumoasa și tu și masina! Va sta bine impreuna/ Ce bună ești la stil 👍/ EȘTI PERFECTĂ!”, sunt câteva dintre comentarii.

Operații estetice

Deși de mult a pornit pe un drum care să o aducă într-o formă de invidiat, anume dietă și sport sau diferite tratamente corporale, anul 2015 a fost anul în care aceasta a bifat cele mai multe schimbări. Și-a făcut rinoplastie și a scăpat de gușă, cea despre care povestea de mult că o vede ca pe prim complex.

Începutul a fost mai greu, căci de atunci și până astăzi a a ajuns o împătimită a operațiilor estetice. A trecut pragul medicul ba pentru a-și injecta buzele cu acid hialuronic, ba pentru diverse tratamente faciale. 6000 de euro pentru silicoane, 1000 de euro gușa, 2000 de euro rinoplastia și peste 1000 de euro pentru a avea buzele visate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI