Ce face Dani Oțil pentru Gabriela, când îi este rău. Ce soț atent și grijuliu are

Ce face Dani Oțil pentru Gabriela, când îi este rău. Ce soț atent și grijuliu are
Ce face Dani Oțil pentru Gabriela, când îi este rău. Ce soț atent și grijuliu are

Dani Oțil și frumoasa lui soție, Gabriela, vor deveni părinți în aproximativ două luni. Până când acest lucru se va întâmpla, prezentatorul de la Neatza are grijă de partenera lui așa cum știe mai bine.

Gabriela Prisăcariu le-a dezvăluit fanilor virtuali că se confruntă cu mici neplăceri în sarcină. În prezent, aceasta este însărcinată în 28 de săptămâni și urmează să nască la începutul lunii septembrie. Ea a mărturisit că soțul ei, Dani Oțil, o ajută enorm în această perioadă.

Dani Oțil are grijă ca soția lui să ducă sarcina până la capăt

„Durerile de spate îmi mai dau bătăi de cap, în rest sunt ok. Stau în pat liniștită și mă masează Dani”, a explicat Gabriela, pe Instagram.

Soția lui Dani Oțil a recunoscut și cât s-a îngrășat până acum în sarcină. Gabi este însărcinată în șapte luni și a detaliat că a luat nu mai puțin de zece kilograme în tot acest timp. Blondina urmează să nască un băiețel.

„Înainte de sarcină aveam 60 kg, acum am 70. Nu am exagerat niciodată cu mâncarea, iar înainte de sarcină am făcut sport”, a mai adăugat fotomodelul.

Cum au anunțat că vor deveni părinți

Cel care a dat vestea că Gabriela Prisăcariu este însărcinată a fost chiar Dani Oțil, pe contul său de socializare, acolo unde a publicat și prima fotografie cu iubita lui însărcinată. Mesajul transmis de prezentatorul de televiziune a fost unul inedit.

”Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil… Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule… Pentru toți…hai că am glumit…nu pentru voi…Ci pentru noi…O să avem un copil. Am decis să spun aici pentru că, în curând, mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a scris Dani Oțil pe pagina lui de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI