Ce face Cătălin Moroșanu în fiecare dimineață la Survivor România. Este un adevărat exemplu

Cătălin Moroșanu este unul dintre concurenții puternici de la Survivor, el fiind obișnuit cu jungla și cu condițiile precare de acolo, după ce a participat la emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Ce obiceiuri au concurenții de la Survivor

Ana Porgras a dezvăluit ce obiceiuri are Cătălin Moroșanu dimineața. Fosta gimnastă, care a părăsit competiția, a  vorbit despre cum își petreceau timpul concurenții din echipa Faimoșilor și despre obiceiurile fiecăruia. Ana a mai spus că sportivul se ruga în fiecare seară înainte de culcare și că avea o cruciuliță la el tot timpul.

„Nu prea aveai ce să faci. Încercam să găsim lucruri de făcut, să mergem prin junglă, să construim ceva, să căutăm mâncare. Erau momente când te plictiseai, n-aveai ce să faci, decât să te uiți la mare. De obicei adormeam foarte devreme, pe la ora opt și jumătate cred că adormea toată lumea. Ne trezeam foarte devreme. Eu mă trezeam la ora 6, înaintea mea se trezea Cătă, avea o cruciuliță la el și își făcea rugăciunea de fiecare dată.Dacă unul se trezea mai târziu îl lăsam să doarmă. Culiță se trezea de obicei cel mai târziu, dar și Zanni”, a declarat Ana Porgras.

Cătălin Moroșanu, „antrenorul” Faimoșilor

Despre Moroșanu, Ana Porgras a mai dezvăluit că s-a erijat în antrenorul echipei. Înainte fiecărei probe, sportivul le ridica moralul concurenților și îi motiva să lupte pentru echipă.

Fosta gimnastă a mai povestit cum mergeau Faimoșii căre probele pe care le aveau de făcut la Survivor. Ea a povestit că Moroșanu era cel care insufla energie pozitivă și îi monta pe toți astfel încât să câștige probele. Cătălin Moroșanu își mobilizează colegii ca să dea randament maxim pe trasee.

„De obicei eram super liniștiți când mergeam spre traseu. Moro se gândea tot timpul oare ce o să fie, hai să câștigăm. D-aia am și zis că el era antrenorul echipei pentru că el era mereu cu energia, «Hai să îi omorâm! Să îi batem!». După el se lua toată lumea și intra în starea respectivă. Moro a fost un om important și încă e. Ne motiva, ne mobiliza înainte de jocuri”, a mai spus Ana Porgras, la „Ștafeta Mixtă”.

Cătălin Moroșanu s-a accidentat în urmă cu câteva zile la Survivor. Soția lui a declarat că este vorba despre o problemă mai veche la genunchi a sportivului.

„Avea la genunchi o poveste mai veche, care-l mai supără din când în când. Dacă a recidivat, atunci e o problemă destul de serioasă. După cum îl ştiu, însă, nu se va da bătut cu una, cu două. Însă, recunosc, sunt uşor îngrijorată în aceste zile!”, a spus soția lui Moroșanu. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI