Ce face acum fosta soție a lui Ionel Ganea. Nimeni nu se aștepta la o asemenea decizie

Ce face acum fosta soție a lui Ionel Ganea. Nimeni nu se aștepta la o asemenea decizie
Ce se întâmplă cu fosta soție a lui Ionel Ganea? A luat o decizie neașteptată

Ce face fosta soție a lui Ionel Ganea și care a fost decizia total neașteptată pe care a luat-o după separarea de bărbat? Femeia a dorit liniște și intimitate, așa că a hotărât să nu mai amâne schimbarea care să-i aducă acest lucru.

Decizia tranșantă luată de fosta soție a lui Ganea

Dana Iaru i-a cerut divorțul sportivului pe care l-a și obținut în luna august a lui 2020. Atunci a luat o serie de decizii care i-au schimbat total viața pe care a cunoscut-o în ultimii ani.

În cele din urmă, toate hotărârile i-au adus liniștea după care a tânjit o vreme bună. Unele răni nu dispar niciodată, iar trecutul nu poate fi uitat într-o clipă, așa că femeia a părăsit România pentru a schimba peisajul, conform cancan.ro.

Spre deosebire de ex-internaționalul care s-a însurat cu o brunetă cu 11 ani mai tânără decât el, Dana nu și-a refăcut momentan viața. “Sunt plecată de multă vreme în străinătate.

Nu m-am stabilit în afara României, revin în iunie în țară. Țin să precizez că nu mi-am refăcut viața. Unele răni nu dispar ușor. Atât pot spune în clipa de față”, a declarat Dana Iaru, pentru sursa citată.

„Pentru mine este un capitol steril. M-a dat afară din casă”

Mai exact, aceasta se pare că nu a trecut peste mariajul eșuat și violențele la care ar fi fost supusă de Ganea. Amintim că mama moștenitorilor sportivului l-a acuzat că a fost violent cu ea în repetate rânduri:

“Habar nu am cu cine trăiește. Și chiar nu mă interesează, este strict problema lui ce face cu viața personală. Pentru mine este un capitol steril. M-a dat afară din casă. Și pe mine, dar și pe fiică și nepot.

Mie mi-a interzis să mai intru în vreo casă încă de anul trecut. Pe Ioana și pe nepotul meu i-a scos afară încă dinainte ca băiețelul să facă un an, mai exact pe 1 noiembrie”, detalia Dana Iaru în luna decembrie a lui 2019.

  • Reacția sportivului în fața acuzațiilor fostei partenere

„Nu mă afectează cu nimic ce spune fosta soție. Îmi face reclamă gratis. De ce vorbește acum, când suntem în scandal, și nu a ieșit atunci să spună? Ea a avut libertate tot timpul. Nu i-am interzis absolut nimic. Au fost momente tensionate între mine și ea. Nu pot să neg. Viața nu e roz, așa cum pare la fiecare. Nu a fost totul perfect”
Ionel Ganea (Sursa: gsp.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI