Ce fac copiii Elenei Gheorghe în casă, când solista nu e atentă: ‘Noi nu înțelegem nimic’ EXCLUSIV

Ce fac copiii Elenei Gheorghe în casă, când solista nu e atentă: ‘Noi nu înțelegem nimic’ EXCLUSIV
Ce spune Elena Gheorghe despre familia ei. Dezvăluiri uluitoare

Elena Gheorghe abia mai trece pe acasă. Solista este extrem de ocupată și căutată, așa că nu duce lipsă de concerte după o perioadă cruntă pentru artiști. Totuși, ce fac micuții ei în momentul în care ea se ocupă de viața profesională?

Elena Gheorghe, dezvăluiri despre copiii ei. Ce fac micuții când nu este atentă

Elena Gheorghe are nu doar o căsnicie fericită, ci și o carieră de invidiat. Ea face parte din categoria artiștilor norocoși, care, odată cu reluarea spectacolelor, are joburi pe bandă rulantă. Atât de multe, ne spune aceasta, încât a ajuns să fie turistă în propria casă, unde ajunge doar s-și schimbe bagajele.

„Avem spectacole de luni până luni. Revenirea a fost foarte bună, să sperăm ca ne va și ține.

Întâlnirea cu publicul foarte solicitantă, toate evenimentele s-au reprogramat în doar două luni.

E destul de greu, au fost comasate petreceri private, spectacole în aer liber, nunți Nu prea stau pe acasă.”, a declarat artista pentru impact.ro.

S-a întors acasă doar să fie prezentă la festivitatea copiilor

Elena nu putea rata totuși începerea anului școlar. Ea și-a organizat timpul în așa fel încât să poată ajunge la festivitatea copiilor.

„Sunt chiar turist, am venit acasă pentru două ore special ca să-i duc pe copii la școală, ca apoi să plec iarăși”, a adăugat aceasta.

Copiii săi și ai soțului, Cornel, coleg cu ea de scenă, sunt însă pe mâini bune.

„Rămân cu bunicii, locuim foarte aproape de ei, fac parte din creșterea lor, nu e ca și cum i-am lăsat acum pentru prima oară cu ei.”, completează artista.

Fiul său vorbește la perfecție germana, iar fiica engleza

Copiii artistei, Nicolas și Amelie, își uimesc părinții prin rapiditatea cu care au învățat câte o limbă străină.

”Nicolas merge la after, el e la Colegiul Goethe, noi nu suntem vorbitori de germană, el o vorbește la perfecție, face de la trei ani, are un accent foarte bun, îl aud vorbind cu vărul său prin casă.”, ne-a spus aceasta.

Elena a decis să-și ducă fiul la o școală germană datorită nașilor fetiței sale:

„Nașii lui Amelie aveau copiii la germană și mi-a plăcut foarte mult cum a fost la ei la grădiniță, mi s-a părut amuzant că părinții nu știau limba, dar ei da.

Verișoara mea tot acolo a terminat, ea încă de la 16 ani se descurcă, face meditații cu copiii, germana e foarte căutată. La școală îi învață și să fie antreprenori de mici, le spune cum se conduce un besiness. Se intră foarte greu, se dau examene peste examene.”

Amelie a refuzat cursurile de germană

În schimb, fetița sa, Amelie, a dorit să meargă la cusuri de engleză.

„Cea mică vorbește engleză. Înainte cu două luni să ia vacanță, am încercat să o ducem și pe ea la aceeași grădiniță germană unde fusese Nicolas, dar după două luni mi-a zis că se vorbește urât, că nu mai vrea, că e o limbă care nu-i place.

‘Mie îmi place să vorbesc în engleză, ca la desene animate’, ne-a spus ea’. De săptămâna viitoare o să înceapă și ea grădinița, atunci o să fim și noi puțin mai mult pe acasă.”, ne-a mai povestit Elena.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI