Ce fac actorii din serialul Trăsniții, în izolare. Vedetele Prima TV vor să bată un nou record

de: Andrei Simion
03 05. 2020

Cam pe la toate posturile tv, tot ceea ce înseamnă producții înregistrate, fie sunt pe ultima sută de metrii la difuzare, fie au fost sistate datorită pandemiei de cornavirus, dar asta nu i-a împiedicat pe alțți să-și continue proiectele în online.

Ce fac actorii din serialul Trăsniții, în izolare

Printre cei care au decis să profite de noul trend al online-ului, se muără și echipa sitcom-ului românesc ”Trăzniții”, serial de comedie difuzat de cei de la Prima TV. Serialul are o longevitate de invidiat, și, trebuie să reamintim că din 2105 figurează în „Guinness Book”, la onoranta secțiune „Cel mai longeviv sitcom din lume”, având la acea vreme 689 de episoade.

Vedetele Prima TV vor să bată un nou record

Așadar echipa trăzniților au anunțat din data de 20 aprilie, o continuare a serialului, și își doresc să intre și de această dată în cartea recordurilor. Grig Chiroiu și Livia Taloi, alias Președintele Pupăză și Ema Cucu, au povestit despre filmările pe care le vor face de acasă, din izolare.

Toată lumea îl cunoaște de-acum pe Grig Chiroiu și simpatcul lui personaj președinte Pupăză, care, alături de ceilalți colegi de platou, ne încântă de luni până vineri, de la orele 19.00, la Prima TV.

Ce fac actorii din serialul Trăsniții, în izolare. Vedetele Prima TV vor să bată un nou record

Zilele trecute Grig a povestit despre noul proiect și despre dorința lor de a intra încă odată în cartea recordurilor, dar și despre filmările desfășurate acasă, în izolare, pe perioada pandemiei de coronavirus.

„Ideea continuării serialului în condițiile date a venit din dorința de a le da un exemplu tuturor că trebuie să stea în casă, cât și pentru a destinde lumea în această perioada dificilă prin care trecem cu toții. Fiecare s-a mobilizat acasă, în familie, cum a putut. În cazul meu, am ajutoare din partea întregii familii, fiecare și-a găsit rolul, pe care și l-a luat rapid în serios: Mihnea (fiul lui, n.r.) mă filmează, Adina (fiica lui, n.r.) îmi pudrează nasul și fruntea, soția îmi citește replicile personajelor, pentru reacții. Dar, până acum, izolarea a adus cu sine și lucruri minunate, timp petrecut împreună, care de altfel ar fi fost în porții mici, fiind amândoi foarte prinși în meseriile noastre. Apoi ne-am relaxat și am început să ne bucurăm de lucruri pe care nu reușeam să le facem împreună, să gătim, să meșterim, să plantăm pomi, să facem un foc și să privim cerul, de mult timp nu ne mai uităm în sus”.