Ce etnie are Ana Maria Gheorghe, de fapt. Puțini știu detaliul ăsta despre vedeta de la Antena 1

de: Daoud Andra
28 10. 2024

Apare pe sticlă de ani buni, în calitate de prezentatoare, însă puțini știu din ce fel de familie provine Ana Maria Gheorghe și ce etnie are. Prezentatoarea rubricii Meteo de la Antena 1 a vorbit, la un moment dat, despre originile sale și despre cum a spart tradiția, alegând o carieră în televiziune.

Ana Maria Gheorghe, dezvăluiri despre etnia ei

Prezentatoarea rubricii Meteo de la Observator îmbină cu succes meseria cu viața de familie, de ani buni. Puțini dintre telespectatorii care o văd zilnic la televizor știu însă că destinul ei ar fi trebuit să fie altul, având în vedere etnia din care face parte. A spus-o chiar Ana Maria Gheorghe, într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp.

”Când am venit pe lume se ştia foarte clar care e destinul meu. Ca al tuturor fetelor din comunitatea de romi, din care fac parte. Să mă mărit devreme şi să fac copii. Dar eu am ştiut mereu că nu ăsta e destinul meu. Şi că salvarea mea este educaţia. Azi sunt convinsă că doar norocul a făcut să îmi iasă în cale şi oamenii care să îmi arate acest drum”, a spus Ana Maria Gheorghe, potrivit observator.ro.

Cum a ajuns să lucreze în televiziune

În timp ce era în facultate, Ana Maria Gheorghe a mers la un casting, unde a cunoscut-o pe producătoarea Mona Segall. A început să lucreze în domeniul televiziunii în anul 2005 și de atunci este o prezență constantă pe micile ecrane. A lucrat atât pe zona de știri, cât și în divertisment, a jucat și în telenovele, dar a lucrat și în spatele camerelor, în producție.

În iulie 2023 s-a întors în echipa Observator, după plecarea Ramonei Păuleanu. Dincolo de micul ecran, Ana Maria Gheorghe este mamă full time, iar fiica ei îi oferă cele mai prețioase lecții.

”De la fiica mea învăț în fiecare zi câte ceva. Margarida este un copil extraordinar, bine, asta spun toți părinții despre copiii lor. Dar ea este o fetiță extrem de matură, un copil cu o bucurie de viață extraordinară. Asta mă învață în fiecare zi, că trebuie să ne bucurăm de fiecare lucru.

Soțul Anei este portughez, iar atunci când a rămas însărcinată, cei doi au negociat numele copilului care urma să vină în viața lor. Au decis că dacă o să fie băiețel, va alege Ana numele, iar dacă o să fie fetiță, va alege soțul. Margarida este numele soacrei sale și de fapt este Margaretă, nume de floare.

Cea mai mare dorință a vedetei este să țină pasul cu fiica ei, așa cum trebuie. Margarida este un copil care știe ce vrea de la ea și de la viață, spune mama sa”, spunea prezentatoarea TV, într-un interviu pentru catine.ro.