Ce dramă trăiește Larisa Drăgulescu. Fata ei se operează din nou: ‘Cea mai grea, este a șasea’

Ce dramă trăiește Larisa Drăgulescu. Fata ei se operează din nou: ‘Cea mai grea, este a șasea’
De ce boala sufera micuta

Larisa Drăgulescu trece prin momente de coșmar pentru orice mamă. Fiica ei are probleme de sănătate și a ajuns pe mâna medicilor pentru o operație chirurgicală.

Fetița Larisei Drăgulescu se operează din nou

Fiica Larisei Drăgulescu trece prin momente extrem de dificile. Mama copilei a mai vorbit și în trecut despre problemele pe care fetița le are, spunând că nu vorbește.

Larisa Drăgulescu a mers la logoped, dar fără rezultat. Acum, ea a ales să facă o operație în acest sens. Este a 6-a operație pentru fetița care suferă de cholesteatom.

„Inima mea este în operație de ceva timp.

  Așteptăm… mai câteva ore. și sper din toată inima ca am luat cea mai buna decizie pentru tine.   

Petrosectomie subtotala radicala. 

Cholesteatom. Hipoacuzie neurosenzoriala bilateral-Profunda.

   Ps: Sa nu ma cerți niciodată ca am ales asa.   Este cea de-a 6-a operație și cred ca cea mai grea dintre toate.

    Si ca de fiecare data ne rugam la Dumnezeu sa fie ultima intervenție medicala, sa scăpăm de acest cholesteatom care ne supăra de mulți ani. Te iubesc din toată inima mea!!”, a scris Larisa Drăgulescu pe pagina ei de Facebook.

De ce suferă fetița Larisei Drăgulescu

Fetița a suferit mai multe operație și în ciuda implanturilor făcute, boala deteriorează foarte grav în timp auzul, ducând până la surzie totală.

“Pentru cei care nu stiu, Beatrice are 2 operatii de implant cohlear, bilateral si 2 operatii de Cholesteatoma.

Personal, consider ca implantul cohlear este o minune deoarece fetiţa mea AUDE,ceea ce este foarte important pentru a duce o viaţa normala si facem si majore progrese in ceea ce priveşte exprimarea verbala.

PS: Implantul cohlear (urechea bionică) este un dispozitiv biomedical care înlocuieşte auzul natural la persoanele suferinde de hipoacuzie severă sau profundă, inclusiv de pierderea totală a auzului. Ceea ce ne da însă bătăi de cap este Cholesteatoma.

Ne luptam cu ea de ceva ani. Ceea ce vreau sa va rog insă este, daca aveti cunostintă despre aceasta boala, orice sfat sau informaţie este binevenita”, declara Larisa Drăgulescu în urmă cu trei ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI