Ce dramă pentru Andreea Bănică. Momente tulburătoare: este crunt ce i s-a întâmplat

Ce dramă pentru Andreea Bănică. Momente tulburătoare: este crunt ce i s-a întâmplat
Andreea Bălan a trăit adevărate drame

Andreea Bănică știe ce este suferința. Artista a trecut prin cumpene serioase, după ce și-a pierdut tatăl, mama și bunicul. Vedeta a vorbit deschis despre greutățile pe care i le-a scos viața în cale, dar și cum au schimbat-o și au modelat-o în femeia care este acum.

Andreea Bălan a trăit adevărate drame

Andreea Bănică rămâne una dintre cele mai cunoscute voci de la noi din țară. Este frumoasă, are o carieră de succes, dar și o familie foarte frumoasă. Pe lângă asta, vedeta are una dintre cele mai rezistente căsnicii din show-bizz-ul românesc.

Vedeta a avut însă parte de momente grele, în urmă cu câțiva ani, când a pierdut persoane foarte importante din viața ei: mama, tatăl și bunicul.

Andreea Bălan a trăit adevărate drame
Andreea Bălan a trăit adevărate drame

Părinții Andreei Bălan nu au apucat să-și vadă fiica mireasă

Primul care s-a stins din viață a fost tatăl, iar la câteva luni distanță, bunicul său a murit. La doi ani de la cumplita tragedie, destinul i-a dat încă o lovitură artistei: mama a murit după o luptă cruntă cu o boală nemiloasă. Cea care i-a dat viață Andreei a decedat în momentul în care blondina se afla la un concert, în Giurgiu.

Medicii au făcut tot posibilul pentru a o ține în viață, dar degeaba. Femeia a murit. Cel mai mare regret al vedetei este faptul că părinții săi nu au văzut-o îmbrăcată în rochia albă de mireasă și nu au apucat să facă cunoștință nici cu nepoții lor. Vedeta a vorbit despre drama vieții sale.

”Părinții mei au murit când eu eram foarte tânără. Aveam 21 de ani, respectiv 23 de ani. Mi-a fost tare, tare greu. Cel mai mare regret al meu este că nu au putut să mă vadă mireasă, nu mi-au cunoscut copiii și că nu i-am avut lângă mine în momentele importante din viața mea”, a povestit Andreea Bănică într-un vlog.