Ce discută des Simona Halep cu Ion Țiriac. Sportiva a recunoscut abia acum: ”Nu prea crede”

Ce discută des Simona Halep cu Ion Țiriac. Sportiva a recunoscut abia acum: ”Nu prea crede”
Ce discută des Simona Halep cu Ion Țiriac. Sportiva a recunoscut abia acum: ”Nu prea crede”

Ce discută des Simona Halep cu Ion Țiriac. Numărul 10 mondial încă încearcă să-și revină după accidentarea la gambă suferită în 12 mai. Dar jucătoarea din Constanța n-a pierdut timpul. Și-a anunțat logodna cu Toni Iuruc, iar săptămâna trecută cei doi au făcut o petrecere ce precede, în tradiția machedonă, căsătoria. Dar Simona rămâne și cu gândul la revenirea în circuitul WTA.

Ce discută des Simona Halep cu Ion Țiriac

Simona Halep se consultă des cu Ion Țiriac. Miliardarul i-a fost sfătuitor în toți acești ani, iar deținătoarea a două turnee de Grand Slam i-a ascultat părerea. Accidentată la Roma, în 12 mai, Halep a ratat în acest an cam toate obiectivele majore în plan sportiv. Roland Garros, Wimbledon, Jocuri Olimpice. Toate s-au dus „pe apa sâmbetei”, inclusiv poziția sa în clasamentul WTA. A coborât de pe 3 pe 10, fiind în pericol să isă din Top 10 după mai bine de 7 ani.

Dar Simona Halep (29 de ani), în schimb, n-a ratat mai nimic în plan personal, în această perioadă. În luna iunie și-a anunțat logodna cu iubitul său, Toni Iuruc (42 de ani). La acel moment, ea a dezvăluit că își dorește copii, dar numai după ce va mai câștiga încă un Grand Slam.

Sunt fericită, am o viață frumoasă, dau totul pe teren pentru că mai vreau să joc câțiva ani. Ne gândim, vorbim, dar nu este nimic stabilit momentan legat de nuntă. Îmi doresc copil, așa să fie! După ce voi mai lua un Grand Slam, da, fac și un copil”, spunea Simona Halep la acel moment.

Sportiva a recunoscut abia acum: ”Nu prea crede”

Simona Halep discută des cu Ion Țiriac, dar miliardarul n-a fost prezent la petrecerea de vinerea trecută, de la Izvorani. Atunci, mulți au crezut că jucătoarea s-a căsătorit cu Toni Iuruc, dar a fost vorba doar de un eveniment tradițional la machedoni făcut pentru a anticipa căsătoria propriu-zisă

O să am o familie frumoasă, sunt convinsă. Nu m-am măritat încă… s-au supărat foarte mulţi că nu i-am invitat la logodnă, dar nu m-am măritat. O voi face, probabil, în viitorul apropiat. Nu a fost oficial o cununie civilă, nimic de acest gen. A fost doar o întâlnire între familii şi a fost un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiş, dar nu e o grabă”, a declarat Simona Halep pentru as.ro.

Totuși, tenisul rămâne, încă, pe primul loc pentru Halep. Pe de altă parte, Ion Ţiriac spune mereu că Simona se va lăsa în curând, ca să facă copii.

Domnul Ţiriac vorbeşte des cu mine despre acest subiect. I-am spus, deşi nu prea crede, că eu încă vreau şi îmi doresc să joc tenis la nivel înalt! Este prioritatea mea numărul 1 (n.r. tenisul). Bineînţeles că şi familia, pentru că am făcut pasul şi m-am logodit”, a dezvăluit Halep, conform sursei citate.

Dovadă că e așa, stă și faptul că Simona Halep se grăbește să revină în turneele WTA. Deși era așteptată să-și facă apariția abia în competiția de la Cincinnati (SUA), ce începe pe 16 august, jucătoarea se pare că va participa și la Rogers Cup, în Toronto, Canada. Organizatorii i-au oferit un wild-card pentru turneul care va debuta pe 9 august.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI