Ce diferență de vârstă este, de fapt, între Ilie Năstase și Ioana Simion

de: Andrei Simion
11 06. 2020

Este posibil ca fostul câștigător al lui Wimbledon, Nastase, în vârstă de 73 de ani, să fi fost căsătorit de patru ori înainte, spun cei de la The Sun într-un articol în care vorbesc despre vârsta acestuia și cea a mai tinerei lui soții.

Ce diferență de vârstă este, de fapt, între Ilie Năstase și Ioana Simion

Dar asta nu l-a împiedicat, în iunie, să meargă pe culoar cu Ioana Simion, 43 de ani, în timpul unei ceremonii „simple și frumoase” în stațiunea Mamaia din orașul de pe litoral, Constanța, pentru a cincea oară. Perechea are un decalaj de vârstă de 30 de ani, dar asta nu i-a împiedicat să facă pasul cel mare. Cei doi sunt împreună încă din 2018 și s-au căsătorit civil din aprilie 2019. S-au cunoscut la scurt timp după ce fostul număr mondial a divorțat de Brigitte Sfăt.

Ce diferență de vârstă este, de fapt, între Ilie Năstase și Ioana Simion

În viața lui Ilie Năstase au fost multe femei frumoase, cu unele s-a căsătrit, cu altele a avut doar aventuri. Cea mai lungă căsnicie a sa a durat 19 ani, alături de King. În biografia fostului tenisman, acesta povestește că sa s-a iubit cu 2.500 de doamne și domnișoare de-a lungul vieții. Prima sa aventură de familie a fost cu frumoasa belgiancă, Domenique Grazia, cu ea căsătorindu-se pe data de 7 decembrie 1972, an în care pusese mâna pe titlul de la US Open, iar primul copil al acestuia, Nathalie, s-a născut pe 12 martie a lui 1975, iar divorțul de mama micuței s-a pronunțat în 1980.

În luna septembrie a lui 1984, Năstase și cunoscuta actriță americană, Alexandra King, decid să se căsătorască, fiind deja de 3 ani împreună. În 1987 îl adoptă pe Nicholas, lucru care s-a repetat în 1990 cu Charlotte, divorțând de actriță în 2003. Au urmat, pe rând, apoi, Amalia Teodosescu, Briggite Sfăt și acum Ioana Simion. Cât va dura căsnici cu Ioana, având în vedere că au fost la un pas de divorț, rămâne de văzut, cert este că Ilie nu se lasă cu una cu două.