Ce diferență de vârstă e între cei doi copii ai lui Florin Piersic. Cu câți ani e mai mic Dani, fiul secret al actorului

de: Violeta Badea
15 08. 2024

Florin Piersic este unul dintre cei mai iubiți și respectați actori români, cunoscut atât pentru cariera sa strălucită, cât și pentru viața personală plină de evenimente. Pe lângă fiul său cunoscut, Florin Piersic Jr., marele actor are un al doilea fiu, Dani Piersic, despre care puțini cunosc detalii. Iată ce diferență de vârstă există între cei doi băieți ai maestrului!

Care este diferența de vârstă dintre Florin Piersic Jr. și Dani

Florin Piersic Jr. s-a născut în 1968 și are acum 56 de ani, în timp ce Dani Piersic, cel de-al doilea fiu al actorului, s-a născut în 1976 și are 48 de ani.

Astfel, diferența de vârstă dintre cei doi frați este de opt ani de zile. Această discrepanță reflectă nu doar diferența în vârstă, ci și diferențele în stilul de viață și expunerea publică a fiecăruia dintre ei.

Fiul cel mic al lui Florin Piersic a preferat să ducă o viață discretă

Dani Piersic este mai puțin cunoscut publicului larg comparativ cu fratele său, Florin Piersic Jr. Născut din căsnicia dintre Florin Piersic și Anna Széles, acesta a ales să trăiască departe de atenția presei și de România.

După separarea părinților săi, Dani și cea care i-a dat viață au locuit în Ungaria. În prezent, acesta este stabilit în Viena, unde locuiește alături de soția sa de origine maghiară și de cei doi copii ai lor, Mark și Robert. Potrivit informațiilor apărute în presă, bărbatu lucrează în domeniul comerțului exterior și al relațiilor internaționale.

Te-ar mai putea interesa și Florin Piersic, prima apariție de la operația suferită. Cum arată marele actor acum: „M-ați recunoscut?” VIDEO!

Povestea de dragoste dintre Florin Piersic și Anna Széles

Povestea de dragoste dintre Florin Piersic și Anna Széles a început într-un mod romantic și neașteptat, într-un autobuz, și a evoluat într-o căsnicie de zece ani.

Deși mariajul lor a fost marcat de pasiune, a întâmpinat și provocări, culminând cu separarea. Din această căsnicie s-a născut Dani, care a reprezentat un legământ între cele două personalități marcante ale vremii.

După despărțirea lor, Anna Széles a continuat să își urmeze cariera în actorie în Ungaria, iar Dani a rămas alături de ea, stabilindu-se ulterior în Viena.

Te-ar mai putea interesa și Câți copii are Florin Piersic Junior, de fapt. Imagini rare cu familia actorului, cum arată soția lui FOTO!