Ce defecte are Gianina din Las Fierbinți în viața reală. Dezvăluirile Ancăi Dumitra

de: Bișinicu Andreea
10 03. 2022

Anca Dumitra a devenit una dintre cele mai apreciate actrițe din România de când i-a dat viață celebrei Gianina din serialul de succes „Las Fierbinți”. Deși este o persoană veselă și plină de energie, căreia domnii nu par să-i găsească vreun cusur, frumoasa brunetă mărturisește că are anumite defecte.

Drama prin care a trecut actrița Anca Dumitra în pandemie

Pandemia de coronavirus a făcut multe victime în ultimii doi ani de zile și, din nefericire actrița Anca Dumitra nu a fost scutită de durerea sfâșietoare de a pierde pe cineva drag. Cea care îi dă viață celebrei Gianina din serialul Las Fierbinți a purtat doliu după moartea vărului ei primar, doborât de COVID.

Oamenii tind să vadă vârful icebergului, dar a fost o perioadă proastă pentru noi toţi. De obicei, când vorbesc cu cineva, îmi place să văd tot timpul partea pozitivă. Profesional a fost un an foarte bun şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, îmi şi place foarte tare ce fac.

Cred că şi asta te ţine sănătos la cap, să faci ce-ţi place. Asta m-a ţinut ocupată să nu mă gândesc la lucruri rele, dar… în an pandemic, verişorul meu primar a fost ucis. Apoi eu am trecut prin boală, şi familia mea la fel.

Nu a fost neapărat caz de spitalizare, dar nici cea mai uşoară formă nu am avut. Nu vreau să se înţeleagă că e totul roz la mine. Viaţa e făcută şi din veselie, dar şi din nori negri…

La finalul zilei, dacă toţi cei din jurul meu sunt bine şi sunt sănătoşi şi la cap, şi fizic, şi emoţional, atunci asta este tot ce contează. Dacă după aceea mai vin şi nişte plusuri, cum sunt cele profesionale, atunci e minunat şi sunt recunoscătoare.”, a declarat actrița Anca Dumitra, exclusiv pentru OK! Magazine.

Care este cel mai mare defect al Ancăi Dumitra

Fire modestă, cumsecade și sinceră, Anca Dumitra dezvăluie că nu este lipsită de defecte și se declară o drama queen convinsă. De asemenea, actrița susține că este o fire extrem de sensibilă, iar de la personajul Gianinei a împrumutat naivitatea.

„Sunt o drama queen înnăscută! (râde) Eu sunt o plângăcioasă de fel, imediat mă emoţionez. Vezi, aş putea să îţi par optimistă, dar oamenii care mă cunosc îmi zic că nu sunt atât de optimistă pe cât mă cred eu.

Nu că pun răul în faţă neapărat, dar las portiţa. De la Gianina am împrumutat naivitatea.”, a completat frumoasa actriță pentru sursa citată.

Anca Dumitra interpretează rolul Gianinei din Las Fierbinți, serial ce rulează de 10 ani pe PRO TV.