Ce culoare ți se potrivește în funcție de zodia ta. Berbecii adoră roșu

de: Andrei Simion
20 09. 2023

Alegerea pieselor vestimentare care ne avantajează, decorarea locuinței, a încăperilor preferate din casă pot fi procese distractive, fiindcă prin ele încercăm de fapt să ne reprezentăm pe noi. Deși este posibil să avem în minte anumite teme, modele sau concepte, culorile joacă un rol esențial în tot ce spunem.

Cel mai probabil, știi deja ce culori îți plac. Te-ai întrebat vreodată care culori sunt cele mai puternice, prin prisma semnului zodiacal în care te-ai născut? Fiecare zodie este asociată cu o multitudine de elemente, inclusiv cu anumite nuanțe așa-zise de putere.

Culorile cu pricina nu trebuie să fie neapărat preferatele tale, însă ele inspiră și întruchipează trăsături care evidențiază personalitatea fiecăruia. Există o mulțime de moduri de a folosi aceste culori în locuința ta, la vestimentația ta, dar nu numai. Vei fi surprins, probabil, de rezultate!

Berbecul iubește culoarea roșie

Berbec. Culoarea roșie simbolizează puterea, energia și motivația. Nu e de mirare că este culoarea ta. Cu spiritul tău robust și inovator, ai nevoie de ceva care să țină pasul cu tine. Poți alege roșu pentru orice, ca să te simți plin de energie și să aduci un anumit spațiu la viață.

Taur. Verdele este o reprezentare directă a lumii naturale, a creșterii și a stabilității, care se potrivește bine personalității tale. Ești stabil și dedicat, dar știi și când este timpul să renunți la ce e vechi și să inviți noul în viața ta. Ești influențat, de asemenea, și de roz și alb.

Gemeni. Culoarea galbenă este asociată cu optimismul, entuziasmul, prietenia și intelectul; există un mod mai bun de a te descrie?! Galbenul este o culoare strălucitoare, care luminează literalmente orice cameră. Are impact uriaș asupra celor din jur și când o introduci în vestimentație.

Rac. Culoarea argintie trezește conotații de reflecție, iubire necondiționată și tandrețe, exact cum faci tu zi de zi. Cu accentele argintii este ușor de lucrat, însă trebuie să o faci subtil. Poți, de asemenea, să alegi nuanțe mai îndrăznețe din când în când.

Culoarea ce te reprezintă cel mai bine

Leu. Ești cunoscut drept o fire vibrantă, energică și îți place să atragi atenția, așa că în mod natural culoarea care te reprezintă ar trebui să facă același lucru. Portocaliul este cunoscut ca reprezentând căldură, pasiune și creativitate.

Fecioară. Unii ar putea considera că maroul este o nuanță plictisitoare, dar este mai mult decât pare. Maroul reprezintă o natură constantă, durabilitate și simplitate. Fecioarele sunt oameni excepțional de loiali și dedicați, așa că nu este de mirare că această nuanță este una puternică pentru ei.

Balanță. Rozul are multe nuanțe, dar indică afecțiune, accesibilitate și armonie – cel mai bun mod de a descrie o Balanță. Această culoare reprezintă o modalitate simplă de a-ți decora locuința și nu numai.

Scorpion. Negrul poate fi o culoare intimidantă pentru unii, dar nu și pentru tine. Negrul are o gamă largă de definiții, de la misterios până la formal și încrezător. Indiferent de conceptul pe care îl încerci, este o opțiune cu care lucrezi mai ușor decât unii.

Ce nuanță se potrivește acestor zodii

Săgetător. Culoarea violet este adesea asociată cu independența, creativitatea și înțelepciunea. Unii cred că aduce un pic cu regalitatea. Cu nevoia ta de libertate și dorința de a învăța și de a vedea lumea, poți beneficia semnificativ de proprietățile acestei culori.

Capricorn. Griul este o culoare privită în mare parte ca fiind conservatoare, neutră și puternică, așa că are sens de ce îți place. Griul atinge un anumit echilibru între senzația de lumină, aerisită a albului și culoarea mai închisă, mai rezervată sau negru.

Vărsător. Ești plin de idei și îți dorești să afli mai multe despre lumea din jurul tău. Creierul îți este mereu în mișcare. Albastrul este o nuanță relaxată, poți să încerci să o folosești în locuri în care mergi să te relaxezi, indiferent că este dormitorul tău sau chiar camera de zi.

Citește și: Culoarea ta preferată este albastru și îți vom spune cum am aflat asta

Pești. Ești visător și idealist, așa că cea mai potrivită culoare pentru tine este o nuanță deschisă de verde. Aceasta este asociată cu mediul înconjurător și are semnificații puternice, cum ar fi vindecarea și reînnoirea, în care excelezi.