Ce conține meniul de la KFC, sunt 7 E-uri într-o porție de Crispy Strips. Informațiile pe care trebuie să le afli

Ce conține meniul de la KFC, sunt 7 E-uri într-o porție de Crispy Strips. Informațiile pe care trebuie să le afli
De ce nu trebuie sa mai mananci de la KFC

Modul în care KFC pregătește meniurile sale, folosind o friteuză sub presiune și un proces amplu de preparare, contribuie la gustul alimentelor. De asemenea, celebrul lanț de fast food și-a formulat special mâncarea pentru a crea dependență, deoarece ingredientele din meniu conțin mult sodiu. Totuși, preparatele sale nu sunt deloc sănătate. O singură porție de Crispy Strips conține șapte E-uri! Sunt detalii pe care trebuie să le afli.

Mâncarea KFC creează dependență

KFC nu a ajuns să fie unul dintre cele mai mari lanțuri de fast-food din greșeală. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că alimentele KFC sunt special concepute pentru a-i face pe clienți să revină. Cu alte cuvinte, aproape toate ingredientele din meniu încorporează trei gusturi – dulce, sărat și acru. Deoarece oamenii tânjesc după aceste arome, Kentucky Fried Chicken a știut cum să-și fidelizeze clientela.

Care este secretul gustului

Sarea face ca aproape orice să aibă un gust mai bun. Prin urmare, aproape toate preparatele din meniul KFC conțin mult sodiu. Desigur, este esențial să-l consumi cu moderație, deoarece excesul poate afecta inima și cauza probleme de sănătate. Totuși, lanțul de fast-food american știe ce este nevoie pentru a-i face pe oameni să revină în restaurantele sale, iar sodiul este o parte esențială care provoacă dependență.

O porție de Crispy Strips conține șapte aditivi alimentari

Deși gustul este demențial, mâncarea KFC este un pericol pentru sănătate, aevrtizează medicii. De pildă, Crispy Strips (acele fâșii din piept de pui picant pane) conțin uleiuri vegetale rafinate, aditivi alimentari E304 și E306, agent antispumant E900); amestec de condimente: sare, potențator de aromă E621, ardei Cayenne, paprika, aromă naturală de chilli, usturoi pudră; apă; agenți de afânare E450 și E500, făină de grâu, dextroză, ulei din semințe de răpită (E900).

La fel de nociv este Puiul Kentucky, care are grăsime de prăjit, aditivi alimentari E304 si E306, agent antispumant E900); amestec pentru
marinare: stabilizatori E451, E450 si E452, sare, potențator de aromă E621 și multe altele.

Medicii trag un semnal de alarmă

Cercetătorii au demonstrat că puiul la grătar de la KFC, McDonald’s și alte magazine fast-food au o mulțime de sodiu. Aportul excesiv de sodiu cauzează cancer de sân, obezitate, hipertensiune arterială și alte complicații medicale. Potrivit Kentucky Fried Cruelty, în fiecare an, milioane de păsări sunt sacrificate pentru pregătirea meselor. Picioarele și aripile sunt consumate în cantitate mare, iar acestea au cea mai mare cantitate de sodiu.

La peste 400 de calorii, 900 mg de sodiu și 25 g de acizi grași, un singur burger KFC poate deveni motivul unor probleme grave de sănătate. Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente spune că trebuie să păstrăm un echilibru în viața noastră. Mâncarea procesată poate duce la alopecie, vedere slabă și flux sanguin anormal în organism.

Urmăriți Playtech.ro și pe