Ce conține, de fapt, carnea din magazinele Mega Image. De unde provine și ce scrie pe etichetă

de: Ionuț Vieru
01 07. 2024

Mega Image este unul dintre cele mai populare supermarket-uri din România. Dacă doriți să cumpărați carne de aici, trebuie să știți ce conține și de unde provine, de fapt. Aflați mai multe detalii în rândurile următoare.

Ce conține carnea de la Mega Image

Carnea este un aliment care rareori lipsește de pe mesele noastre, dar trebuie să avem mare grijă la etichetă atunci când o cumpărăm. Mega Image are mărci proprii de produse, iar carnea nu este o excepție.

Printre acestea se număra și Gusturi românești, iar potrivit reprezentanților lanțului de magazine, produsele din această gamă conțin doar ingrediente naturale, de origini românești.

„Sunt produse de cea mai bună calitate, care conțin ingrediente atent alese sau sunt crescute direct în pământ românesc de gospodarii noștri iscusiți care fac agricultură din tată-n fiu”, se arată în descrierea de pe site-ul oficial Mega Image.

Toate produsele din această marcă provin din România, iar acestea își păstrează calitățile naturale, indiferent dacă este vorba despre carne, lactate sau fructe și legume.

De exemplu, carnea de porc provine de la fermele locale, unde sunt crescut animale doar în țara noastră. Câteva dintre cele mai căutate produse sunt mușchiulețul de porc, rasolul de vită cu os sau ceafa de porc fără os.

În cazul micilor, aceștia conțin carne tocată de o calitate bună și sunt foarte bine condimentați, spun reprezentanții magazinului.

Mai dispare un brand de magazine alimentare

Retailerul olandezo belgian Ahold Delhaize, proprietarul lanțului Mega Image, a închis în urmă cu puțin timp ultima unitate Gusturi Românești, brand introdus pe piață în 2015 cu scopul de a comercializa produse cu specific românesc, realizate după reţete tradiţionale,

„Fiecare magazin Mega Image are întregul portofoliu de produse Gusturi românești, iar planul strategic este să extindem și mai mult gama de produse.

În prezent, clienții pot alege dintr-o selecție bogată de bunătăți inspirate din rețete locale, fabricate în România, de la lactate, brânzeturi, carne și specialități, fructe și legume de sezon, făinoase, dulciuri și snacks-uri, sucuri naturale, înghețata și multe altele.

Magazinul Gusturi Românești din Bd. Ion Mihalache se afla în proximitatea unui alt magazin Mega Image, care dispune deja de întregul sortiment de produse Gusturi românești, prin urmare le-am adus pe ambele în același spațiu”, au explicat pentru Economica oficialii Mega Image.