16 sept. 2021 | 21:33

Ce compatibilitate există între Simona Halep și Toni Iuruc, de fapt. S-a aflat abia acum

Monden
Ce compatibilitate există între Simona Halep și Toni Iuruc, de fapt. S-a aflat abia acum
Sportiva și milionarul s-au căsătorit pe 15 septembrie

Simona Halep și Toni Iuruc și-au unit destinele ieri, 15 septembrie. Cei doi au avut cununia civilă în Constanța, iar apoi a urmat o petrecere la care au luat parte familia și prietenii cuplului.

Simona Halep și Toni Iuruc și-au unit destinele

Simona Halep a strălucit în ziua cununiei sale civile. Sportiva a purtat o rochie nude, cu detalii din dantelă și a radiat pe tot parcursul zilei.

La petrecere, Simona și Toni au dansat și au întreținut atmosfera pe muzica cântată de Loredana Groza și Dan Bittman.

Tensimena a fost cerută în căsătorie de milionarul Toni Iuruc în luna iunie. A spus da fără să stea pe gânduri și a împărtășit cu fanii inelul de logodnă pe care l-a primit de la iubitul ei.

Acum, Ana Maria Ticea, astrolog, vorbește despre cât de mult se potrivesc cei doi din punct de vedere al zodiacului.

Cât de bine se potrivesc cei doi

Simona Halep este un nativ Balanță, foarte armonioasă, echilibrată, comunicativă. Are luna în Taur și are nevoie de siguranță emoțională.

Venus este în Leu, o face foarte dornică de a se pune în valoare. Primul test de responsabilizare se petrece în jurul vârstei de 29 ani, o data cu întoarcerea lui Saturn. Uranus trece peste Luna ei, asta înseamnă că vrea un copil în următorii ani si mai multă dorință de a fi ea în carieră.

În acest an, Saturn opozitie Venus înseamnă stabilitate, seriozitate, dorința de a se așeza la casa ei oficial”, a declarat Ana maria Ticea, potrivit wowbiz.ro.

Toni Iuruc și Simona Halep, o relație pasională

În privința lui Toni Iuruc, Ana Maria Ticea spune că el are nevoie în viața lui de o femeie sinceră, deschisă și optimistă.

„Toni Iuruc este un nativ Scorpion, foarte profund, pasional, intuitiv. Are Luna în Săgetător și Venus, planeta iubirii în Săgetator. Idealul lui de femeie este o persoana sinceră, deschisă, sportivă, veselă si optimistă.

Cu Marte în Fecioară, este foarte muncitor, exigent, perfecționist. Are putere de munca extraordinară”, spune astrologul.

Se pare că între cei doi există o compatibilitate foarte bună. Ambii se bucură de o relație pasională și prețuiesc fiecare clipă petrecută împreună.

„Compatibilitatea dintre ei este foarte bună, asistăm la un aspect foarte frumos în cazul planetei Venus, planeta iubirii trigon pe semne de foc, ceea ce înseamnă multă pasiune, dorință de acțiune, entuziasm.

Își trăiesc iubirea la maxim, experimenteaza dimensiunea ei, se bucură de fiecare moment”, a continuat astrologul.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro