14 iun. 2021 | 11:18

Ce colege noi are Cove: ”Sunt mult mai matură, am învăţat multe!” Surpriză colosală la Vorbește Lumea

Monden
Ce colege noi are Cove: ”Sunt mult mai matură, am învăţat multe!” Surpriză colosală la Vorbește Lumea
Gabriel Coveșanu are noi colege. Cine o înlocuiește pe Lora la emisiune?

‘Vorbește Lumea’ și-a schimbat destul de des personajele din prim-plan în ultimii ani. Fanii sunt totuși obișnuiți cu formula oficială care îi are în prim-plan doar pe Cove și Adela Popescu. Iată că după sarcina cu numărul trei a actriței alte vedete i-au umplut locul. Care sunt noile colege ale fostului partener de emisiune al Andreei Marin?

Cine o înlocuiește pe Lora la ‘Vorbește Lumea’? Cove are noi colege

Adela Popescu are în curând trei sarcini la activ, iar în timpul în care a decis să facă o pauză a fost înlocuită de cele mai multe ori de Lora. Iată că blondina a stat pe poziția actriței pe cât a putut, dar acum planurile s-au schimbat considerabil. Fanii show-ului au rămas surprinși de absența motivată vag a cântăreței din dreptul proiectului de la Pro TV, dar chiar și așa totul merge înainte.

În locul acesteia a veni Sore cu multă voie bună și emoții pentru apariția constantă la TV de care nu a mai avut parte în ultimii ani: ”Mă bucur foarte tare să fac parte, din nou, din echipa Vorbește Lumea. Mă leagă multe amintiri de începutul acestei emisiuni, când am făcut parte din echipă pentru prima dată. Am mare încredere în gașca noastră frumoasă, abia aștept distracția zilnică alături de ei și îmi doresc să aducem soarele cu noi, în fiecare dimineață”.

Artistei i se alătură Viviana Sposub: ”După 1 an, mă întorc în familia Vorbește Lumea cu forțe proaspete, cu energie mega bună și idei pe care abia aștept să le împărtășesc cu publicul. Plecarea în Fermă a schimbat puțin direcția vieții mele, așa că pauza de la televiziune a fost binemeritată și mult dorită. Acum e, însă, momentul oportun să revin în acest proiect, iar faptul că formatul este diferit e o mare provocare pentru mine și întreaga echipă.

Îmi place foarte mult conceptul de “Gașca Verii” și mi se pare că vibe-ul fresh pe care îl vom aduce pe micile ecrane îi va bucura pe oameni. Hai să scriem un nou capitol de Vorbește Lumea!”. Fosta concurentă de la Ferma vedetelor a părut extrem de încântată de continuarea muncii pe care a lăsat-o în urmă preț de câteva luni bune, iar acum este cu atât mai sigură pe ea și pe detaliile pe care vrea să le aducă în față.

Desigur că moldoveanca nu a venit cu mâna goală în prima ei ediție din noul sezon. Cea din urmă a adus colegilor din platou sarmale și cozonac pe care le-a făcut împreună cu George Burcea. Internauții știu deja plăcerea vinovată pe care o are fostul soț al Andreei Bălan pentru bucătărie, așa că se așteaptă ca preparatele să fi fost foarte bune. 

Gașca completă

”Sunt veselă și îmi place să trăiesc! Am descoperit că am capacitatea de a transmite oamenilor confort și voie bună și nu pot fi mai fericită decât sunt acum, pentru faptul că pot face asta în cadrul celui mai urmărit matinal de pe TV. Sunt fericită să împart platoul cu o gașcă de oameni buni, tineri și profesioniști. Pregătiți-vă pentru distracție!”
Theo Rose

“Wow! Pentru mine “Vorbește lumea” unde sunt implicați atâția oameni frumoși reprezintă un început de vară minunat! Televiziunea va face parte din viața mea ca o primă iubire, iar faptul că putem aduce bucurie și zâmbete în casele oamenilor este mai mult decât minunat! Cu siguranță veți avea parte de cea mai fresh și nebună echipă și super distracție în fiecare zi!”

”Sunt încântat să fac parte din gașca Vorbește Lumea. Poate că în formula
asta chiar reușim sa aducem vara, ca prea suntem plouati. Sunt sigur ca vom avea momente faine, ii știu pe colegii mei și nu e niciun dubiu ca sunt haioși și smart. Deci să vă uitați la noi că ne așteaptă o vară super prietenoasă la PRO TV, în fiecare zi, la Vorbește Lumea”
Veverița și Coțofană

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Capital.ro
Pizza cu puține calorii, rețetă rapidă și ușoară. O poți consuma fără grija kilogramelor în plus
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro