05 dec. 2020 | 10:25

Ce calități și defecte au Vărsătorii – totul despre punctele tari și slabe ale acestor nativi

Știri generale
Ce calități și defecte au Vărsătorii - totul despre punctele tari și slabe ale acestor nativi
Calități și defecte ale Vărsătorilor

Nativii din zodia Vărsători sunt deschizători de drumuri, ceea ce poate că pentru unii „nu se poate”. Viața profesională, relațiile cu cei dragi, căsnicia și dragostea sunt influențate de trăsăturile lor dominante. Acest nativ este mereu atras de tot ceea ce este ieșit din tipar și diferit, tot ce este nou. Nu îi place să facă tot ce fac ceilalți oameni. Dorește să iasă mereu în evidență și nu ține cont de aparențe sau de părerile celor din jur. El vrea să fie exact așa cum e. Chiar dacă asta înseamnă să fie blamat sau judecat pentru atitudinea sa diferită.

Nativii din zodia Vărsător vor să vină mereu cu ceva nou, să schimbe reguli. El face asta pentru a își satisface instinctul de a se îmbunătăți dar și pentru a ieși din tipar, pentru a se deosebi de ceilalți oameni. Vărsătorul consideră că ceea ce numesc oamenii principii, sunt doar niște limitări și constrângeri, lucruri ce îl opresc din evoluție. Ca și oricare altă zodie, Vărsătorii sau defecte și calități.

Calitățile ale Vărsătorilor

Inteligența

Nativii din zodia Vărsător sunt extrem de inteligenți, având această calitate, nu ne face decât să-i respectăm mai mult decât o făceam deja. Asta nu înseamnă că cei ce s-au născuți sub semnul celorlalte zodii sunt mai puțini inteligenți, ci faptul că Vărsătorii reușesc să obțină rezultate uimitoare chiar și când depun un efort minim. Cei mai leneși Vărsători ajung să obțină ceea ce își doresc într-un final. Așa că, imaginează-ți doar ce pot face cei care sunt motivați cu adevărat să își obțină țelurile și scopurile.

Buni oratori

Nu doar inteligența este o calitate importantă pe care Vărsătorii o dețin. De asemenea, ei sunt și oratori foarte buni. Cu toate că unii sunt mai timizi iar alții mai zgomotoși, un Vărsători va atrage mereu atenția celor din jurul său atunci când vorbesc. Chiar și cei ce sunt mai timizi au tendința de a deveni mai deschiși odată ce subiectele sunt aduse în discuție. Mereu vei avea ceva de învățat de la un Vărsător.

Buni lideri

Nativii din zodia Vărsător au tot ceea ce le trebuie pentru a deveni lideri de succes și sunt pregătiți mereu pentru provocări noi, indiferent de situație sau de circumstanțe. Ei sunt foarte creativi și se laudă mereu cu un bagaj foarte impresionat de idei noi, proaspete și originale. Sunt capabili să își plănuiască viitorul și să facă decizii importante pe cont propriu.

Defecte ale Vărsătorilor

Stoicismul

La prima vedere, Vărsătorii par a fi persoane stoice și care tind să țină la distanță restul oamenilor. Acest lucru poate avea un aspect negativ asupra vieții de zi cu zi, mai ales atunci când interacționezi cu prietenii apropiați, membrii familiei sau persoane necunoscute.

Detașarea

De la exterior, nativii din zodia Vărsător pot părea persoane detașate sau chiar nepăsătoare față de cei din jurul lor. Cu toate acestea, nu este mereu adevărat. Le pasă de oamenii din jurul lor, dar, în același timp, ști sa respecte anumite limite și nu se amestecă în viața altora.

Iritabilitatea

Iritabilitatea este un defect al Vărsătorilor ce dispare periodic din personalitatea lor. Cu toate acestea, ei sunt mai predispuși să-și manifeste iritabilitatea mai repede față de alte persoane. Ar putea să lucreze la acest defect, dând dovadă de mai multă răbdare.

PlaySport
WOW! Mădălina Ghenea n-a mai apărut niciodată așa! Cum s-a lăsat pozată pe străzile din Veneția
Ego.ro
Andreea Marin, GOALĂ în cadă! Pozele incendiare din telefon au scăpat pe net. Niciodată nu ai văzut-o AȘA!
Digi24
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
Cancan.ro
Nu e o glumă! Meghan Markle s-a apucat să vândă dulceață de căpșuni 😲
Stirile PROTV
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Romania TV
Alina Sorescu a dat MAREA VESTE înainte de Paşte
Capital.ro
INTERZIS total pentru cei care stau la APARTAMENT. Regula obligatorie pentru ziua de 1 Mai
EVZ.ro
Capii lumii interlope, la priveghiul lui Costel Corduneanu. Hotelurile din Iași nu mai au camere
Adevarul
Cum a fost aleasă Dobrogea ca loc de construcție al Centralei nucleare. Proiectul demarat de Nicolae Ceaușescu și inaugurat de Ion Iliescu VIDEO
BZI.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Spynews.ro
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Ce preț are sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu. Este un model unicat și de lux
Redactia.ro
FOTO După o lună, Adrian Mutu și-a dat șapca jos! Ce a ieșit
Digisport.ro
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român”
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Digi24
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Digi24
Nadia Comăneci, apariție-surpriză la București. Cum și cu cine s-a afișat fosta mare gimnastă
Unica.ro
De la restaurantul mamei, la brațul miliardarului Arpad Paszkany. Ospătărița din Călărași avea planuri și mai mari
EVZ.ro
Un cățel de usturoi seara. Cum se consumă și la ce ajută
Spynews
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente! Au termen până la data de 25 mai
Capital.ro
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare. Explicația șefului CNPP, Daniel Baciu
Antena 3
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
Noapte magică în CHAMPIONS LEAGUE
Mediaflux
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro