Ce cadou bizar i-a făcut Aleksandr Lukașenko lui Vladimir Putin. S-a aflat și care e motivul din spatele gestului său

de: Ionuț Vieru
08 10. 2022

Vladimir Putin a împlinit pe data de 7 octombrie vârsta de 70 de ani. A primit o mulțime de cadouri și urări din toate colțurile lumii. Printre cadouri s-a numărat și unul mai special, care a atras atenția imediat.

Cadoul de la Aleksandr Lukașenko pentru Vladimir Putin

Vladimir Putin a primit o mulțime de cadouri odată cu împlinirea vârstei de 70 de ani. Liderul de la Kremlin a primit și unul ieșit din comun. Aleksandr Lukașenko i-a oferit lui Vladimir Putin un tractor. Belarus deține o fabrică foarte mare de tractoare, motiv pentru care Lukașenko a decis să-i ofere unul lui Putin atunci când l-a vizitat la Sankt Petersburg.

Un alt cadou mai special și ieșit din comun a venit din partea președintelui Tadjikistanului. Emomali Rahmon i-a oferit lui liderului de la Kremlin un munte de pepeni. De asemenea, Vladimir Putin a primit un mesaj și din partea șefului Bisericii Ortodoxe Ruse, Patriarhul Kiril.

“Transformarea imaginii Rusiei, consolidarea suveranității și a capacității sale de apărare și protejarea intereselor sale naționale”, a spus patriarhul Kiril, lăudându-l pe Vladimir Putin.

Ramazan Kadîrov, liderul Ceceniei, a spus despre Putin că este „patriotul numărul unu din lume”. Despre liderul de la Kremlin a vorbit și Kim Jong-Un, felicitându-l pentru că a „zdrobit provocările și amenințările Statelor Unite”.

Vedeta din România care a cântat pentru Vladimir Putin de ziua lui

În urmă cu câțiva ani, o cunoscută artistă din România a avut ocazia să-i cânte lui Vladimir Putin de ziua lui. După ce și-a încheiat numărul, a stat la masă cu liderul de la Kremlin și invitații lui.

,,Țin minte cu multă emoție premiera musicalului Fantoma de la Operă, din București și concertul de ziua președintelui Putin din 2015 de la Palatul Kremlin, unde am avut plăcerea de a cânta și de a sta la masă cu el și cu alte oficialități, mai apoi primind distincție de onoare din partea Cabinetului Președintelui și alte invitații pentru a susține concerte.

Interdicții propriu-zise nu au fost, au fost recomandări pe care să nu le încalci, deci să le iei ca pe un fel de interdicții. De la felul în care trebuia să îți prinzi părul, să nu ai ace de păr, să nu ai fixativ la tine, să nu ai nimic contondent, inclusiv înainte de intrarea în scenă cei de la pază au trecut cu mâna prin părul meu să vadă că nu am ceva bombe ascunse prin păr. Tocurile pantofilor nu aveau voie să fie mai mari de cinci centimetri, să fie lat sau subțire, în niciun caz pătrat. Nu aveai voie în pantaloni, era obligatoriu să ai o fustă sau un deux pieces sau o rochie de concert”, a povestit Irina Baianț.

Vorbim despre Irina Baianț, una dintre cele mai cunoscute artiste din România. În vârstă de 32 de ani, Irina a mărturisit că a avut foarte multe emoții atunci când s-a întâlnit cu Vladimir Putin și că a respectat reguli stricte.