06 mart. 2021 | 11:24

Ce cadou a primit Bianca Drăgușanu de ziua ei. Blonda a fost surprinsă de Gabi Bădălău?

Monden
Ce cadou a primit Bianca Drăgușanu de ziua ei. Blonda a fost surprinsă de Gabi Bădălău?

Bianca Drăgușanu își sărbătorește ziua de naștere pe 6 martie. Vedeta împlinește 39 de ani, ocazie cu care a fost surprinsă cu un buchet imens de trandafiri, însă fără să precizeze dacă Gabi Bădălău a fost cel care făcut acest cadou. Blodina a postat pe contul de Instagram buchetul de trandafiri albi cu roz, iar mesajele și urările au început să curgă încă de vineri seara.

Bianca Drăgușanu a postat cadoul primit, alături de o declarație de dragoste: „Te iubesc”, a scris blondina lângă fotografia cu trandafirii primiți.

În plus, buchetul de trandafiri nu a fost singurul cadou primit de Bianca. Ea a mai primit un buchet imens de lalele, dar și multe urări din partea prietenlor sale.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit

Ceea ce părea să se termine în fața stării civile, s-a destrămat mai curând decât se aștepta oricine. Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a luat sfârșit la puțină vreme după ce a fost asumată de amândoi.

”El este un bărbat singur și asumat. În momentul de față eu nu sunt pregătită pentru el. Iar Claudia Pătrășcanu poate să stea liniștită că nu i-l iau”, spunea Bianca Drăgușanu.

Cu toate acestea, în urmă cu doar o zi, Bianca Drăgușanu a declarat că nu a deranjat-o ieșirea lui Gabi Bădălău cu domnișoarele cu care a fost surprins. Ea a declarat că nimic nu e sigur până nu se ajunge la starea civilă.

„Eu sunt foarte sigură pe mine, nu pot fi sigură pe altcineva. Am ieșit la masă, a ieșit și el într-o altă seară cu fetele și băieții. Până nu ajungem la starea civilă, nimic nu este sigur. Și dacă era soțul meu avea voie să petreacă. Este o prostie să îngrădești pe cineva în acțiunile lui. I-am dat eu voie, i-am făcut dezlegare’, a spus Bianca Drăgușanu

Pe de cealaltă parte, Gabi Bădălău a explicat cine sunt domnișoarele în compania cărora a fost văzut și a ținut să explice că „totul se întâmplă cu un scop”.

“Bianca e o fată foarte mișto, suntem prieteni. Da, am fost la club, m-am întors cu vecinele mele, le-am condus acasă. Stau pe palier cu mine fetele. Bianca avea în seara aia mașina la aeroport, dacă îmi cerea, mă duceam s-o iau. Da, am avut o poveste de dragoste cu Bianca. Se pare că nu-i priește Dubaiul. Totul e perfect, totul e așa cum trebuie să se întâmple. Totul e lăsat în voia Domnului, totul se întâmplă cu un scop. Nimic nu e întâmplător”, a declarat Gabi Bădălău, invitat la Xtra Night Show.

Bianca Drăgușanu vrea să se mute din România

Vedeta plănuiește să se mute definitiv din România. Vedeta vrea să își deschidă o afacere cu rochii în Dubai, dar și să își cumpere un apartament în centrul orașului.

”Stau mereu plecata, sunt titirez, cel putin in ultima perioada. Vreau sa imi fac business-ul la Dubai, ca acolo pot sa vand o rochie de patru ori mai mult ca aici. Am tot cautat acolo un apartament de vanzare, in centrul orasului, vreau macar cu 2 camere. O sa fac un credit, intr-un complex rezidential foarte frumos”, a spus Bianca Drăgușanu.

 

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro