Ce boală ar fi avut polițista care s-a împușcat în cap din Strehaia. Tânăra nu a vrut să audă de medici

Ce boală ar fi avut polițista care s-a împușcat în cap din Strehaia. Tânăra nu a vrut să audă de medici
Ce boala ar fi avut politista care s-a impuscat in cap din Strehaia. Tanara nu a vrut sa auda de medici

Tragedie fără margini în cazul polițistei de 25 de ani care s-a sinucis cu propria armă, în toaleta gării din Strehaia. Tânăra s-a împușcat în cap după ce a avut o discuție telefonică aprinsă cu soțul ei Sorin. Familia și prietenii regretatei polițiste sunt în stare de șoc. De ce afecțiune ar fi suferit frumoasa brunetă. Povestea e cutremurătoare.

Polițista care s-a împușcat în cap suferea de depresie

Ies la iveală informații cutremurătoare despre moartea șocantă a polițistei din Strehaia. Femeia de 25 de ani din Mehedinți, care s-a împușcat în cap în toaleta gării din Strehaia, ar fi suferit de o depresie severă, boală care i-ar fi adus moartea.

Agentul s-a sinucis, după ce ar fi vorbit la telefon cu soțul ei Sorin. Prietenii și apropiații Adelei au observat, cu ceva timp înainte ca polițista să-și curme zilele, că frumoasa șatenă ar fi avut o schimbare în comportament.

Cu o zi înainte de a-și lua viața, Adela a acuzat dureri de cap și stări de rău, motiv pentru care a mers la neurolog, acompaniată de partenerul ei de viață Sorin.

Timp de trei săptămâni, Adela nu s-a simțit bine și s-a cufundat într-o depresie adâncă, au dezvăluit prietenii și familia fetei de 25 de ani. Deși cei dragi au fost mereu alături de ea, sfătuind-o să ceară ajutorul unui specialist, polițista a refuzat vehement să meargă la psiholog sau psihiatru.

Ultimul apel dat de polițistă, înainte de a se sinucide, a fost pentru soțul ei Sorin, bărbatul care o dusese în fața altarului la sfârșitul anului 2021.

„Adela era într-o depresie adâncă de aproximativ 3 săptămâni… toată familia știa asta și au fost în permanență discuții cu ea. Se simțea bolnavă, cu o durere în tot corpul.

Sorin (n.r. soțul Adelei) a discutat non stop despre asta cu ea, chiar stabiliseră împreună cu alți prieteni sa ne viziteze într-un weekend la București.

Sorin a încercat să meargă cu ea la un psiholog/psihiatru, însă a refuzat categoric. Ieri au fost la un neurolog (pentru că acuza dureri de cap)”, a declarat un prieten bun de-ai Adelei, în exclusivitate pentru Observatornews.ro.

Adela i-a trimis un mesaj de adio soțului ei

Tânăra polițistă care s-a sinucis cu propria armă i-a trimis un mesaj de adio lui Sorin, soțul ei, înainte de a-și pune capăt zilelor. Partenerul ei de viață a încercat să o sune, dar Adela și-a închis telefonul.

„În această dimineață, Adela i-a trimis un mesaj de adio lui Sorin spunându-i că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru ce va face, însă nu vede alta ieșire din depresie. Sorin a sunat-o imediat înapoi, însă Adela își închisese telefonul.

După aceea Sorin l-a sunat pe șeful Adelei și l-a rugat să verifice unde se află Adela. Nu a fost nicio discuție telefonică cu Sorin înainte”, a completat prietenul Adelei pentru sursa citată.

Polițista a așteptat să treacă trenul, pentru ca sunetul împușcăturii să fie diminuat. Cu toate acestea, colegele agentului au auzit bubuitura și au sărit în ajutorul Adelei, dar viața tinerei de 25 de ani nu a mai putut fi salvată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI