Ce avere colosală are Loredana Groza împreună cu soțul ei. Conturile sunt doldora de euro

Ce avere colosală are Loredana Groza împreună cu soțul ei. Conturile sunt doldora de euro
Ce avere colosala are Loredana Groza impreuna cu sotul ei. Conturile sunt doldora de euro

Loredana Groza este una dintre cele mai controversate și titrate artiste din România. În ultima perioadă au circulat zvonuri în spațiul public potrivit cărora căsnicia dintre ea și soțul ei Andrei Boncea ar întâmpina anumite probleme. Ce avere colosală au împreună cei doi parteneri. Suma este de-a dreptul impresionantă.

Loredana, avere impresionantă alături de soțul ei Andrei Boncea

Are milioane de fani în toate colțurile României, o carieră de succes, o familie împlinită, iar notorietatea ei a crescut fulminant de când a devenit jurată la X Factor.

Loredana Groza, cea care se autoproclamă „cântăreața tuturor românilor”, a revenit sub lupa presei, după ce în spațiul public au apărut câteva zvonuri privind mariajul său.

Se pare că celebra artistă și partenerul ei de viață nu au mai fost văzuți împreună în public de mult timp, deși sunt căsătoriți din anul 1998. Loredana și Andrei Boncea au împreună o fiică de 23 de ani, pe nume Elena.

Cârcotașii au observat faptul că Loredana nu ar purta verigheta în fotografiile pe care le postează pe rețelele sociale. Pe lângă faptul că sunt soț și soție, Loredana și Andrei Boncea sunt și parteneri de afaceri, iar averea pe care o au la comun este una colosală.

Conform celor de la Wowbiz, jurata de la X Factor și tatăl fiicei sale dețin împreună o firmă care produce foarte mulți bani și la care Andrei Boncea este administrator și asociat majoritar, cu 55% dintre acțiuni.

Este vorba despre Rollywood Film SRL, companie ce are ca activitate principală „producția cinematografică, video și programe de televiziune”. În ultimii 5 ani, firma a avut o cifră de afaceri de peste 5,5 milioane lei , adică 1,1 milioane euro.

Ultima adunare a asociaților firmei a avut loc în luna iulie a anului trecut, atunci când s-a decis mutarea sediului social și modificarea mandatului de administrator al lui Boncea de la durată nelimitată la 90 de ani. La acea vreme, Andrei și Loredana apăreau cu aceeași adresă de domiciliu în acte, undeva în comuna Voluntari de lângă București.

Ce relație există între Loredana și Nick Casciaro

Gurile rele spun că relația cu soțul ei Andrei Boncea ar întâmpina anumite probleme, în special după ce în mediul online au apărut câteva fotografii în care Loredana pare extrem de apropiată de Nick Casciaro, câștigătorul celui mai recent sezon X Factor România, italianul care a făcut parte din echipa ei.

Loredana și Nick Casciaro, elevul ei de la X Factor, sunt prieteni foarte buni și se înțeleg foarte bine. Mai mult de atât, italianul o consideră parte din familia sa pe Loredana.

„Mama mea! Suntem prieteni pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie, deci toți oamenii care tastează lucruri prostești pe Instagram și Facebook doar mă fac să râd mult. Râdem mult pe acest subiect, pentru că e tot parte din industrie, deci e OK.“, a declarat câștigătorul X Factor 10 Nick Casciaro.

Loredana Groza și Andrei Boncea nu au confirmat zvonurile ce spun că nu ar mai forma un cuplu. Pe de altă parte, au apărut speculații potrivit cărora cei doi soți ar fi separați din anul 2019 și că Andrei Boncea ar avea o relație cu actrița Aida Economu dinn serialul „Profu”, de la PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI