07 mart. 2021 | 11:17

Ce avere are Inna. Este cea mai bogată cântăreață din România, Loredana și Delia doar visează la asta

Monden
Ce avere are Inna. Este cea mai bogată cântăreață din România, Loredana și Delia doar visează la asta

Inna este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi. Vedeta are mare succes și în străinătate, iar piesele ei sunt fredonate prin multe colțuri ale lumii. Inna trăiește o frumoasă poveste de dragostei alături de Răzvan Eremia, celebrul Deliric.

Pe ce sume cântă Inna la concerte

Inna este una dintre cele mai bogate vedete din România. Vedeta a ajuns la o avere care se ridică la 20 de milioane de dolari. Cântăreața este în topul celor mai bogați artiști din România, motiv pentru care călătorește destul de des, atât în Statele Unite ale Americii, cât și în locuri exotice.

Vedeta l-a întrecut pe Ilie Năstase, în ceea ce privește averea, fostul tenismen având doar 15 milioane de dolari.

La unele concerte din străinătate, Inna câştigă şi 40.000 de euro. La cele mai multe dintre spectacolele ei, Inna primeşte onorarii cuprinse între 10.000-15.000 de euro. În ţară, nu participă la un eveniment, fără 5.000 de euro, iar în noaptea de Revelion, vedeta a încasat chiar și 60.000 de euro pentru o cântare. Din primele câștiguri în muzică, Inna și-a cumpărat o vilă de lux pentru care a plătit  250.000 de euro, aceasta fiind situată în complexul Cernica, unde-i are vecini pe Smiley și pe Andreea Banică.

Pe numele său real, Elena Alexandra Apostoleanu s-a născut la data de 16 octombrie 1986, în Mangalia. Inna a început să colaboreze cu echipa de producători Play & Win în 2008, an în care a fost lansat și primul său disc single, „Hot”, o piesă ce a ajuns pe primul loc în clasamentele radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia și Grecia.

Inna se iubește cu rapperul Deliric

Inna și Deliric și-au asumat și recunoscut relația, fiind amândoi persoane publice și conștientizând că nu au cum să se ascundă prea mult de presă. Dacă la început erau destul de discreți, acum, cei doi nu se mai feresc și postează fotografii împreună și chiar vlogguri. 

Inna a vorbit despre relația ei și a povestit că totul s-a întâmplat natural.

”Da, mi-a adus și iubirea și mă bucur de ea. Toto este bine, ocupat cu proiectele lui, dar mă și vizitează în Dance Queens House. Încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună și să ne bucurăm de fiecare zi. Nu am mers pe o idee sau pe rațiune, ci pe feeling.”, a mărturisit artista, într-un interviu pentru Revista VIVA!. 

Vedeta a spus că și-a dorit mereu să fie mamă, însă nu se grăbește prea tare și este convinsă că un copil vine la momentul potrivit.

„Mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă, dar mereu am spus că un copil vine atunci când e momentul”, a spus vedeta, întrebată dacă își dorește să se căsătorească și să devină mamă.

Anul trecut, Inna a avut un proiect care presupunea să se „izoleze” în casă timp de 20 de zile pentru a crea muzică. Vedeta le-a spus fanilor despre proiectul ei și le-a arătat prin intermediul vloggurilor tot ce a făcut în aceste aproape 3 săptămâni.

“Oameni buni,

Mă bucur să vă împărtășesc proiectul meu special “Dance Queen’s House”. În următoarele 20 de zile, voi fi închisă în casă cu prietenii/ muzicienii mei @marcoandseba, @davidciente, @minellimusic și @alexcotoi. Deci, va fi o grămadă de muzică nouă și cele mai bune piese vor fi lansate pe 20 noiembrie într-un EP numit “Dance Queen’s House”.

Timp de 20 de zile, veți face parte din călătoria mea, vă voi arăta zilnic vloguri pe canalul meu de YouTube și aici, pe Instagram! Sper că sunteți pregătiți!”, a scris renumita cântăreață pe contul ei de Instagram.

PlaySport
PRO TV a umplut-o de bani pe Alexandra Ciomag! Suma uriașă pe care a primit-o pentru cele două sezoane Survivor la care a participat
Ego.ro
Andreea Marin, IREZISTIBILĂ în cea mai scurtă rochie purtată vreodată! Nu ai mai văzut-o așa
Digi24
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat al lui Shani Louk a fost premiată
Cancan.ro
Divorțează Prințul William de Kate Middleton?! Cei doi au recunoscut adevărul despre relația lor din ultimii ani
GSP.ro
Cristian Gațu a recunoscut relația cu menajera familiei » S-a afișat în public cu femeia cu 27 de ani mai tânără decât soția lui: „Nu mă simt vinovat”
Stirile PROTV
O dronă militară s-ar fi prăbușit în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor. VIDEO
Romania TV
E cutremur! Cine este blonda care aspiră la titlul de "noua doamnă Şoşoacă". Avem imagini-bombă!
Capital.ro
Ora de vară 2024. Atenție, nu se dă ceasul pe aceste dispozitive!
EVZ.ro
Contribuții mărite la Pilonul II. Un record pentru fondurile de pensii private
Adevarul
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
BZI.ro
Cătălin Botezatu este într-o formă de invidiat! „Nu mă distrez și am un regim de viață ok!”
Spynews.ro
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Libertatea.ro
Imagini de la locul prăbușirii dronei în Insula Mare a Brăilei. „Craterul format are un diametru de aproximativ 4 metri”
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Care era relația, de fapt, dintre Andreea Morega și Mirel Dragomir, omul care a ucis-o. A ieșit totul la iveală acum
Redactia.ro
Ar fi transferul carierei: un jucător din naționala României, cale liberă către o echipă de Champions League!
Digisport.ro
Crezi că ești un geniu, iar coeficientul tău de inteligență este peste medie? Doar cei care au o minte sclipitoare pot găsi numărul lipsă în mai puțin de 10 secunde
Click.ro
Tulburător ce i-a spus Mirel tatălui său, care l-a vizitat în arest. I-a vorbit despre victima lui, Andreea: "de fată..." Gestul disperat al bărbatului
Viva.ro
VIDEO Un consilier PNL a uitat să închidă camera în timpul unei ședințe pe Zoom și a fost văzut de toată lumea, live, pe WC
Digi24
VIDEO O dronă ar fi căzut în Insula Mare a Brăilei. Armata face căutări în zonă
Digi24
Val de susținere pentru Oana Radu după ce cântăreața a povestit ce i-a făcut fostul soț
Unica.ro
A murit o legendă a Hollywoodului. A scris istorie în cinematografie
EVZ.ro
Cum încearcă familia lui Mirel Dragomir să se dezică de el, după ce a ucis-o pe Andreea. Gesturile prin care au dat de înțeles că l-au ”abandonat”
Spynews
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege ca să fie clar
Capital.ro
Comuna din România unde primarul a cumpărat brelocuri de zeci de mii de lei, ca să nu mai încurce cheile: "Am luat 1.000. Nici nu știu dacă-mi ajung toate"
Antena 3
Cum arată acum Luana, fosta soție a lui Cabral. La 56 de ani, e într-o formă de zile mari
TV Mania
A împlinit 69 de ani, dar cu greu i-ai putea da mai mult de 40 de ani. O mai recunosti?
Avantaje
Vești PROASTE de la CASA de PENSII! NU se mai dau PENSIILE MAJORATE
Mediaflux
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Spynews.ro
Testul de atenție pe care numai geniile îl rezolvă: găsește ardeiul desenat!
Realitatea.net
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro