Ce avere are Gheorghe Dincă. Anchetatorii au fost uluiți de ce au găsit în curtea monstrului din Caracal

Cazul Caracal: Gheorghe Dincă a cedat în pușcărie. Mărturie în premieră; ”Nu mai pot!”

Georghe Dincă, in vârstă de 66 de ani, a fost trimis în judecată, săptămâna trecută, pentru opt infracțiuni. După mai bine de 60 de ore de discuții, anchetatorii au aflat și ce avere avea Gheorghe Dincă.

Ce avere are Gheorghe Dincă

Jurnaliștii de investigații, de la Spynews, au reușit să intre în posesia unor informații legate de averea monstrului din Caracal.  Rechizitoriul, format din sute de pagini, aduce informaţii importante opiniei publice și asupra acestui aspect.

Conform acestuia, în proprietatea inculpatului figurează mai multe bunuri mobile şi imobile. Vorbim despre patru autoturisme care au fost indisponibilizate în baza ordonanţei de la data 29.08.2019.

Trei dintre acestea sunt înmatriculate pe Olt. Acestea aparţin inculpatului, iar unul este înmatriculat pe Bihor şi îi aparţine lui Trifor Andrei.

Anchetatorii au fost uluiți de ce au găsit în curtea monstrului din Caracal

La descinderile făcute pe proprietatea lui Dincă, anchetatorii au constatat existența acestor autoturisme. Acestea valorează 2300 de euro, 1500 de euro, 1000 de euro şi 209 euro.

În total, circa 5.000 de euro. A mai fost trecută în rechizitoriu o cantitate de material feros, de aproximativ 40 de tone, evaluată la preţul de 25.000 de lei, echivalentul a circa 5.230 euro.

Au mai fost identificate şi declarate ca sechestrate mai multe bunuri imobile din localitatea Caracal, ce aparţin „monstrului”.

  • Un teren arabil intraviral cu o suprafaţă de 1.184 metri pătraţi, pe care Gheorghe Dincă l-a dobândit împreună cu Elena Dincă. Acesta are valoarea estimată la 17.760 de euro.
  • Un teren intravilan – categoria de folosinţă „curţi şi construcţii”, compus din 3.076 metri pătraţi, dobândit de Dincă împreună cu soţia sa, Elena. Valoarea terenului este de 53.800 de euro.
  • Un teren arabil intravilan, de 1.856 metri pătraţi, evaluat la preţul de 27.840 de euro.
  • Un teren de 463 metri pătraţi, dobândit cu Elena Dincă, ce are o valoare aproximativă de 6.945 euro.

În urma percheziţiei domiciliare la locuinţa lui Gheorghe Dincă, DIICOT a mai dispus instituirea măsurii asiguratorii a sechestrului asupra sumei de 1.775 lei, identificată la casa groazei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI