Ce avere are, de fapt, Toni Iuruc. S-a aflat totul despre afacerile fostului soţ al Simonei Halep

de: Bișinicu Andreea
16 09. 2022

Vestea că Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat a șocat pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta ca marea campioană a tenisului să se despartă de soțul ei, la nici un an de la cununia civilă. Câți bani ar câștiga afaceristul de origini aromâne. Mama lui face o avere din imobiliare.

Cât de bogat este Toni Iuruc, fostul soț al Simonei Halep

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat înainte de a împlini un an de la cununia civilă. Fostul lider mondial la tenis feminin și soțul ei afacerist au decis, de comun acord, să desfacă mariajul la notar.

În decursul zilei de miercuri, 7 septembrie, Toni Iuruc a confirmat că divorțează de marea tenismenă originară din Constanța.

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!” a spus afaceristul pentru Fanatik.

Toni Iuruc are o avere impresionantă, iar în 2021 ar fi fost proprietarul a șase companii, potrivit celor de la B1TV.

Cu toate acestea, în iulie 2022, jurnaliștii de la Evenimentul Zilei scriau că firmele Gama Electric Import Export și Promotion & Models Services deținute de fostul soț al Simonei Halep ar fi fost radiate.

Mai mult de atât, se pare că șiCombat Games ar fi fost închisă, iar activitatea AdVenture Top Services, AdVenture International și ACB Advertising Development ar fi fost suspendată.

În ceea ce privește veniturile sale financiare, Toni Iuruc ar câștiga zeci de mii de euro din imobiliare, provenind dintr-o familie cu mari posibilități financiare.

Fosta soacră a Simonei Halep, mogul în imobiliare

Potrivit celor de la Cancan, Genica Iuruc, mama lui Toni, este o femeie de afaceri de succes și influentă pe piața imobiliară din Capitală. Fosta soacră a Simonei Halep deține o companie prosperă, ce închiriază mai multe spații din București.

Totodată, mama lui Toni Iuruc ar mai deține un bloc întreg pe Aleea Privighetorilor, în apropiere de Grădina Zoologică din Băneasa,  și câteva terenuri în Otopeni, unde ar fi construit o clădire de birouri și un spațiu de depozitare.

Simona Halep nu se lasă mai prejos. Sportiva a câștigat sume frumoase de bani din tenis. Mai exact, cu o avere de 40 de milioane de dolari, Women’s Tennis Association a plasat-o pe locul 3 în topul jucătoarelor de tenis cu cele mai mari câștiguri, după surorile Williams, Venus și Serena.