Ce avere are, de fapt, Alex Bodi. Câți bani a strâns fostul Biancăi Drăgușanu

Ce avere are, de fapt, Alex Bodi. Câți bani a strâns fostul Biancăi Drăgușanu
Are o colecție impresionantă de mașini

Alex Bodi este un personaj foarte controversat în România. El a devenit cunoscut odată cu relația pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu.

De unde are Alex Bodi bani, de fapt

Cei doi au fost căsătoriți și au avut o relație presărată cu multe scandaluri și certuri, inclusiv violență fizică și verbală.

Bărbatul a fost apoi anchetat și reținut prevenit într-un dosar DIICOT legat de proxenetism. El apare adesea în locații de lux, afișând ținute și accesorii de mii de euro, dar și mașini de sute de mii de euro pe care le schimbă constant.

Viața plină de opulență l-a adus pe Alex Bodi în atenția publicului și mulți s-au întrebat cum a făcut avere.

Afaceristul s-a născut la Mediaș, într-o familie modestă, fără pretenții. El a plecat la 18 ani în Spania, împreună cu familia și a câștigat primii bani din fotbal, timp în care lucra și pe șantier.

Afaceristul a pornit comițând ilegalități

Alex Bodi a povestit într-un interviu că a vândut aur cu acte false, după ce a investit toți banii într-un club din Spania. A trecut peste experiența ilegală, iar apoi l-au ajutat părinții, care și-au vândut apartamentul abia cumpărat peste hotare și cele trei mașini ale familiei pentru a îl ajuta pe tânăr.

El a povestit că au fost momente când nu a avut ce să mănânce.

„ Au fost momente cand nu aveam ce sa mananc. Am fost pus in multe situatii urate. Am avut o cumpana, chiar doua, ultima a fost mai dificila, desi crederam ca nu o sa se mai termine”, a spus afaceristul.

S-a implicat apoi într-o afacere de comerț cu mașini, prin intermediul căreia a reușit un parteneriat cu un milionar croat care deține mai multe mine de aur în Africa.

Milionarul are o companies cu sediul la Stuttgart, Germania, și a înființat prima cripto-bancă din lume, ajungând la un capital de 100 de milioane de dolari.

Cât câștigă pe an afaceristul dintr-un singur loc

Alex Bodi câștigă anual un milion de euro, iar pe parcursul celor 9 ani de la înființarea companiei, vânzările total au ajuns la 10 milioane de euro.

Pe lângă această afacere, el mai deține și firma Voica&Bodi SRL din Spania, la care este administrator și asociat cu un prieten.

Această companie se ocupă cu „exploatarea spațiilor comerciale de agrement, de catering și de afaceri de toate tipurile-alte tipuri de cazare”.

În plus, afaceristul a investit într-o afacere de 3 milioane de euro, în turism. A cumpărat cel mai mare hotel din orașul său natal, Mediaș.

El are o colecție mare de mașini de lux, printre care un SUC Lamborghini Urus, Lamborghini Aventador SV, Ferrari Pista 488, un Mercedes-AMG G 63 cu V8, dar și un avion privat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI