Ce au în comun Antonia și Oana Zăvoranu, de peste 6 ani. El e ”vinovat” pentru reușitele lor EXCLUSIV

Ce au în comun Antonia și Oana Zăvoranu, de peste 6 ani. El e ”vinovat” pentru reușitele lor EXCLUSIV
Oana Zăvoranu și Antonia, succes în instanță datorită aceluiași avocat

De peste 6 ani, Antonia se luptă pentru custodia fiicei sale. Alături de ea a stat un avocat care a ajutat-o și pe Oana Zăvoranu, în trecut. E tânăr, are o carieră de invidiat și a fost lângă iubita lui Alex Velea în cele mai grele momente. La un an de la terminarea procesului cu fostul soț italian, artista păstrează și acum legătura cu Ioan Todan, avocatul care a ajutat-o în cel mai lung proces de divorț din showbizul autohton.

Antonia și Oana Zăvoranu, succes în tribunal datorită lui Ioan Todan

Nu mai puțin de șase ani, atât a durat procesul de divorț, cât și cel pentru custodia fiicei sale, pe care Antonia l-a avut cu fostul soț, Vincenzo Castellano. Totul pentru a deveni o femeie liberă și a-și putea oficializa relația cu Alex Velea, cu care are doi băieți.

În toată această perioadă, artista a fost reprezentată de avocatul Ioan Todan, în care a avut încredere deplină de la începutul până la finele acțiunii intentată mai întâi în instanță, la Judecătoria sectorului 2, și mutată apoi la notar, dar și peste hotare, tocmai în Italia, unde-și avea domiciliul fostul soț.

Înainte de a deveni apărătorul Antoniei, Todan o reprezentase și pe Oana Zăvoranu în mai multe procese și se afișase de câteva ori în compania acesteia.

„Nu-mi doresc publicitate, ci doar să-mi fac meseria cât se poate de bine. Pentru mine e un simplu dosar, ca toate celelalte”, declara Ioan Todan la începutul colaborării sale cu Antonia, pe care Alex Velea a cerut-o în căsătorie în urmă cu câteva luni.

Și, nu de puține ori, artista a plâns pe umărul acestuia când se părea că i se îneacă toate corăbiile, iar dorul de fiica ei, Maya, o mistuia.

“Am ajuns să fac terapie cu ea. Este foarte sensibilă, plânge foarte mult tocmai pentru că nu înţelege de ce cei din jurul său sunt aşa de răi”, mărturisea avocatul artistei.

Ioan Todan, avocat și pentru Alex Velea

Todan a făcut tot posibilul ca în cele din urmă copila să poată petrece timp și cu mama sa. Și tot el a obținut în instanță, pentru Alex Velea, dreptul ca acesta să le poată da numele băieților săi care la naștere s-au numit Castellano, întrucât Antonia era oficial încă măritată cu soțul italian.

Acum, la aproximativ un an de la terminarea divorțului, Antonia păstrează legătura în continuare cu fostul său apărător, căruia îi povestește despre fiica sa și nu numai.

”Da, ținem legătura, vorbim”, a declarat acesta pentru Impact. ro.

Todan ne-a mai spus că de la terminarea procesului, Maya a stat și la mama sa, în România.

”Fata vine și-n țară, totul e în regulă”, ne-a mai spus acesta.

Întrebat dacă fosta sa clientă mai are vreo datorie la acesta, Todan adăugat: ”Nu, totul a fost achitat la zi”.

Cât a costat-o divorțul de Castellano

Antonia a avut parte nu doar de un divorț lung, dar și de unul destul de costisitor, mai ales că o parte a procesului s-a derulat și-n Italia. Artista a achitat nu mai puțin de 5.000 de euro unui avocat italian, colaborator de-al lui Ioan Todan, care s-a ocupat de urgentarea anchetei sociale la domiciliul tatălui copilei sale și de finalizarea divorțului.

Doar ”actele” au costat-o pe solistă în jur de 2.000 de euro, la care se adaugă și cheltuielile cu deplasarea până în Italia. Și, pentru că a apelat la un avocat cu nume, Ioan Todan, artista a scos din buzunar de-a lungul procesului, nu mai puțin de 15.000 de euro, pentru onorariul acestuia, potrivit unei surse din apropierea vedetei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI