Ce au găsit ucrainenii în ranița unui soldat rus. Ce obiecte cară armata lui Putin în spate VIDEO

Ce au găsit ucrainenii în ranița unui soldat rus. Ce obiecte cară armata lui Putin în spate VIDEO
Peste 200.000 de persoane înrolate în armată de la decretul lui Putin

Ce au găsit ucrainenii în ranița unui soldat rus? Recentul anunț privind mobilizarea parțială a 300.000 de militari ruși pentru a lupta în Ucraina părea decisiv. Cu toate astea, apar tot mai multe informații privind dezastrul din cadrul trupelor rusești. Cele mai recente, arată ce au găsit ucrainenii în ranița soldaților ruși. Clipul viral arată ce obiecte cară armata lui Putin în spate.

Peste 200.000 de persoane înrolate în armată de la decretul lui Putin

Poziția oficială, expusă de ministrul apărării Serghei Șoigu, a fost că noii recruți ruși vor fi recrutați dintre cei cu experiență militară anterioară și persoane cu abilități speciale. Dar realitatea este că aceasta este o politică din mers.

Va avea ca rezultat o avalanșă de ruși neinstruiți, adesea în vârstă și bolnavi, care vor ajunge în prima linie. În cel mai bun caz, aceasta îi va câștiga timp lui Putin pentru o altă iarnă rece ucraineană.

În cel mai rău caz, va duce la haos pe câmpul de luptă și la un posibil măcel în masă. Oricum ar fi, decizia înseamnă că și mai mulți ruși, precum și militari și civili ucraineni, vor fi sacrificați pe altarul orgoliului lui Putin.

Conform agenției Reuters, peste 200.000 de persoane au fost deja înrolate în forțele armate, a declarat marți Serghei Șoigu.

Acesta anunțase că intenționează să înroleze 300.000 de oameni cu experiență militară anterioară pentru a consolida invazia Rusiei în Ucraina, unde a suferit o serie de înfrângeri în ultimele săptămâni.

Imagini virale cu ce au găsit ucrainenii în ranița unui soldat rus

Cu toate acestea, decretul oficial nu a inclus o cifră, iar oficialii doresc să calmeze temerile publice că numărul real ar putea fi mai mare, în condițiile în care chiar și personalități pro-Kremlin își exprimă îngrijorarea că oamenii sunt recrutați fără discernământ.

Exact așa cum scriam anterior, imaginile publicate de canalele de telegram ucrianene scot la iveală lipsa echipamentelor, sau a hranei.

Unii se plâng, spunând că „Timp de o săptămână, am trăit în condiţii absolut cumplite. Nu am primit niciun sprijin material sau alocaţie bănească. Nimeni nu pare să aibă nevoie de noi, nu suntem pregătiţi în niciun fel.”

Un clip postat, inclusiv pe Twitter, arată ce au găsit ucrainenii în ranița unui soldat rus. De la conserve de mâncare, cizme de cauciuc, și până la îmbrăcămite, astea reprezintă, de fapt, ce obiecte cară armata lui Putin în spate.

Cu alte cuvinte, tineri fără pregătire, fără echipamente adecvate, au fost trimiși să lupte pe frontul ucrainean, în timp ce Putin sărbătorește la Kremlin cei 70 de ani pe care-i împlinește astăzi.