Ce au făcut fanii lui Rangers pentru Ianis Hagi și compania. Momente incredibile în Scoția

Ce au făcut fanii lui Rangers pentru Ianis Hagi și compania. Momente incredibile în Scoția
Glasgow Rangers și Ianis Hagi la un pas de titlu

Ultimul meci din campionat îi aduce și mai aproape de titlu pe scoțienii de la Glasgow Rangers. Cei de la Rangers sunt pe cale să câștige titlul ligii după victoria de sâmbătă după-amiază. Unii dintre fanii clubului de pe Twitter au fost uimiți de performanța lui Ianis Hagi pentru echipa scoțiană.

Glasgow Rangers și Ianis Hagi la un pas de titlu

Glasgow Rangers a măturat pe jos cu St Mirren, într-o victorie cu 3-0 la Ibrox, victorie ce-i duce cu alte trei puncte spre câștigarea titlului în Premiership-ul scoțian. Vor fi încoronați campioni mâine dacă Celtic nu reușește să-i învingă pe Dundee United, scrie presa britanică.

Alternativ, ar putea avea ocazia să ia coroana de la Celtic atunci când îi vor vizita în martie pentru un meci de ligă pe Parkhead. Înaintea victoriei cu St Mirren, fanii au ieșit pe străzi să se bucure de acest moment. Au fost publicate imagini „din interiorul mașinii managerului Steven Gerrard” care arată mii de fani sărbătorind viitorul titlu de campioană.

A fost o altă victorie convingătoare a echipei lui Steven Gerrard. Ryan Kent și Alfredo Morelos au fost amândoi pe tabela de scor. Amândoi marcau în prima repriză, în decurs de trei minute.

Ianis Hagi a reușit un al treilea gol în a doua repriză, după un contraatac. Atacatorul în vârstă de 22 de ani a făcut o treabă extraordinară la întoarcerea în XI-ul de start și a făcut parte dintr-un grup de atacatori pe care Gerrard a reușit să se bazeze în diferite părți ale sezonului. Acum a reușit șapte goluri și 11 pase decisive în 36 de jocuri în toate competițiile din această campanie.

La finalul meciului fanii scoțienilor s-au năpustit pe Tweeter având numai cuvinte de laudă la adresa lui Ianis Hagi care a  pus încă o piatră de temelie la câștigarea titlului cu această victorie.

”Kent, Morelos, Hagi, Davis, Patterson, Goldson, fiecare dintre ei remarcabil astăzi!” , ”Hagi pentru mine astăzi, dar ar fi putut fi oricare dintre 5/6 jucători”, ”Hagi imens, încă o dată.”, ”Prima atingere a lui Hagi este spectaculoasă.”, sunt doar câteva din comentariile de pe Tweeter.

Suporterii s-au adunat cu miile în fața stadionului Ibrox

Guvernul scoțian a lovit fanii Glasgow Rangers care au încălcat regulile de blocare pentru a-și arăta sprijinul înainte de vizita lui St Mirren. Înregistrările îi arătă pe fanii care roiau în jurul mașinii lui Gerrard, când a ajuns la Ibrox.

Conform restricțiilor de nivelul 4, adunările în masă sunt interzise în prezent în Scoția. Astfel se face că publicul a fost  îndemnat să nu-și părăsească casele în mijlocul pandemiei de coronavirus. Cu toate acestea, susținătorii Gers au nesocotit aceste restricții și au ieșit în stradă. Aceștia au susținut că au ieșit pentru a-și întâmpina echipa înaintea partidei cu St Mirren.

Imaginile video au surprins un grup mare de fani care străbăteau străzile în timp ce Gerrard se îndrepta spre stadion. Un alt videoclip filmat din interiorul mașinii lui Gerrard, ceea ce se crede că arată cum mașina acestuia încerca să-și facă loc spre stadion în mijlocul unor scene jubilante. Un purtător de cuvânt al guvernului scoțian declara ieri: „Suntem extrem de dezamăgiți că adepții s-au adunat astăzi la Ibrox.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI